Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 јануари 2008
Мислења
532
Поени од реакции
614
Дефинитивно Евровизија од година во година е се' поочајна во поглед на песните. Ептен беше добра сцената и ефектите ама квалитетот на песните беше ужасен.

Овој Мерлин-ов (магионичарот) на кое ниво се спуштил... нели он е уметник, битник и сепак отиде на фестивалот на кичот таму да се докаже и покаже. Уште се двоумам дали намерата му била да се докажува или покажува пред Европа.
А да, и можеше да им мавне во камерата на сите негови фанови во Македонија кои сигурно се утепале од гласање за него.
За крај едно браво за Хрватите што не му дадоа 12ка.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.831
Поени од реакции
12.283
Дефинитивно Евровизија од година во година е се' поочајна во поглед на песните. Ептен беше добра сцената и ефектите ама квалитетот на песните беше ужасен.

Овој Мерлин-ов (магионичарот) на кое ниво се спуштил... нели он е уметник, битник и сепак отиде на фестивалот на кичот таму да се докаже и покаже. Уште се двоумам дали намерата му била да се докажува или покажува пред Европа.
А да, и можеше да им мавне во камерата на сите негови фанови во Македонија кои сигурно се утепале од гласање за него.
Спрема другите песни добар беше.

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Македонија дава поени за Грција да се покаже дека не сме нацисти и гласаме за песна а не за земја :smir:

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Македонија дава поени за Грција да се покаже дека не сме нацисти и гласаме за песна а не за земја :smir:
Е заради ваквите ко тебе ќе ја еб* у шупак кој ќе стигне нашава Македонија.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ќе дојдат и нашите 5 минути ќе дојдат. Нема вечно фиром да бидеме. Ќе одиме само како MACEDONIA и крш ќе праиме. Вака со ова FYR пред името, не знам на што личиме, на ништо не личиме. Можрби тука лежи проблемот.
готово тоа е проблемот

--- надополнето ---

ова од пусто криво го пишиш? комплекс мистер комлекс?

и сите сте испосвршиле шо рекла два пати мацедониа оваа за гласови, аман бе, до толку сте очајни?

Член од
23 август 2010
Мислења
163
Поени од реакции
55
Е заради ваквите ко тебе ќе ја еб* у шупак кој ќе стигне нашава Македонија.
Јас не поддржувам и никогаш не би гласал за Грција !! Ама подобро вака да гледаме на работите, зашто не е прв пат да даваме поени на Грците. Кое оправдување би го дале иначе ? И се умилкуваме на Грција ? Сакаме да не засакаат Грците ? Докажуваме колку ја сакаме Грција ?
Не заборавам кога се одржуваше евровизија во Турција, кога се вклучија нашите да делат поени и кога водителката од Турција рече "НИЕ ВЕ САКАМЕ" !! Плус на Македонски. Кога некој така ни се обратил пред цела Европа ? Абе не за џабе јас секогаш викам подобар пријател ние од Турција никогаш нема да имаме.

L

Lu

Гостин
Лани Македонија не и даде ниту еден поен на грција, еве погледнете на снимката на околу 04:50 како се распоредени поените.

Ланското гласање на Македонија беше следно:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
Имаше свое времено книга онака у црвен тврд повез се викаше 1000 зошто 1000 затоа. Јас би го отфрлил тоа 1000-та и би ставил - Грција.
Ах македонијо не можеш ли да бидеш барем мааалку подобра?
Евровизијата не ми го напраи меракот. Освен одлично што беше технички, се кладам дека во следниов месец ни една песна нема да ми остане во сеќавање. Дури ни нашата. Со други зборови уште од предминатата година не се замарам. Евровизија е ова, само со ладна глава треба. Но по се изгледа оние шо викаат леле македонија леле грција леле азерјбејџан (data data data...) се замараат итекако со настанов. Ги сфаќам но и ќе им кажам - ќе дојде и нивното време (како шо кажа еден горе) но овој пат тие нема да се замараат толку. И тогаш евровизијата ќе го добие правиот шмек. А не како место за битка на „патриотизмот“.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Абе леле колку сте сие глупи и мислите дека некој македонец гласал за грција :pos2:

Абе јас сум бил во гевгелија и сум видел како грци доаѓаа и прават свадба во македонски ресторани зашто им е блиску и е поефтино. Колку само грчки фирми има во македонија? Па доволно е секој по една картичка да потроши на смс и ете ги тие 3 бода што им ги дадовме, а не заборавајте дека албанија не беше во финале па може некој и од браќата да гласал за нив. Бие одма скандал направвите и се рзочаравте за тие три бода а заборавате како не учи христијанството, словото божје од библијата госпдо исус христос, ама исгледа пред црква се иде само од мода и тренд а никој ниту го чита ниту го применува тоа што е напишано ви билијата.

P

PewDiePie

Гостин
Дино се посра итоа јако,не му требаше евровизијава воопшто.
Ај да речеш Тоше,Жељко некој од помладиве што беа ок ама тој е стара школа не треба да си руши имиџ НАЛИ ?

Песните катастрофа,непријатни моментни кога ќе ги кажуваа бодовите сите држави милион,дркање дркање што да ти кажувам :kesa:

Ние утепани како секогаш,и стварно веќе немам идеја кого би пратиле следната година а не ми е ни гајле да ви кажам искрено зошто и онака пак нема да влеземе во финале.

Срање.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
За малку ќе победеше Италија и ќе се оствареа моите прогнози! А победникот потапосан неможе да биде! Вака така пак нашата песна е поубава од нивната. Искрено се изненадив кога видов кои се победници.

Дури сега се уверив дека Евровизија е опасна намештаљка, порано бев скептик си викав ај вистина пали добра песна, ма јок бре!

S

Sagan

Гостин
Аман бе, се усравте што некој гласал за грчката песна.

Па настанот е Песна на Евровизија, или Држава на Евровозија?

Тоа што покажуваме колку искомплексирани ѓубриња сме, не значи дека сме подобри од нив.

С

сашенко

Гостин
Не сум многу во тек со настаните, заврши евровизијава? Кој победи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom