Море море, види тоа само колку не си ме разбрал... Никој не вика да не се купат играчи од Чезена/Бари/Џенова (додуша искрен да сум, од Чезена и не сакам, ама од овие другиве да), зборов ми е од сосема обичен играч, во еден лузерски тим, не очекувај ништо повеќе од едно големо ништо, ова како прво дека сите ѕвезда го направивте, и како второ наместо Интер (еве не го спомнувам Сантон) да бара некоја квалитетна коњска сила по таа лева страна, ние ке седиме и ке се задоволиме со големото ништо - Нагатомо. Ова што го викам јас, и тоа што велиш ти дека јас го викам, не се исто.
Кој рече дека Хунтелар е класа подобар од Милито, најди ми таков пост, или пак за тоа дека Диего подобар од Снајдер, кога мене еден месец не ми се веруваше дека Интер купил играч од калибарот на Снајдер, каков Диего каков бакрач бе, исто и за Мело и Мота, додуша за Мота бев скептик дека се повредува почесто и од Робен, ама за Мело секогаш сум стоел на тоа дека е најнеталентиран бразилец, дури понеталентиран и тие сидашите што играа за Пелистер/Победа/Вардар. Убо ти вика Бене превртуваш работи, или во твојот случај не си ме/не разбрал.
Кога дојдоа Маикон и Максвел во Интер, од Интер заминаја Пјер Воме и Фавали, или некој сличен на овие двава гомна. Така да, тогаш од гомно одевме на подобро, сега од Маикон/Максвел/Киву/Сантон одиме на Нагатомо... Нагатомо бре еј?!
И уште ова за на крај: lets agree to disagree