Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Имаш на Википедија страната на Интер 1990-2004 = Hard Times, пошо млад си не си прател фудбал тогаш, тогаш не да имало.... :pos:
абе тоа добро ама затоа Интер последниве 6 години има титули поише отколку Милан шto ima za poslednite 17 godini:toe:

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Ето повреден! Нема да игра утре со Рома...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Бенитез ја победи Парма 5 - 2 со овој состав:
Castellazzi
Córdoba, I
Lucio
Materazzi
Zanetti (c)
Stanković
Cambiasso
Santon
Sneijder
Biabiany
Pandev
-------------
Nwankwo
Natalino
Thiago Motta

:) :) :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Бенитез ја победи Парма 5 - 2 со овој состав:
Castellazzi
Córdoba, I
Lucio
Materazzi
Zanetti (c)
Stanković
Cambiasso
Santon
Sneijder
Biabiany
Pandev
-------------
Nwankwo
Natalino
Thiago Motta

:) :) :)
И? Кога ке ти цртаме 10000 работи дека Бенитез е кандидат за нагјлуп тренер во Интер, ке ни речеш “абе јас не реков нешто... само резултат кажав“, навистина не знам каде тераш со компарацииве, барем Лео не го осакати цел тим, и не му се закануваа јавно на терен играчите. И факт (факт) дека никогаш немаше да дојдеме на -2 бода до Милан, па макар и со 10 натпревари повеќе од нив. Навистина ме тераш да мислам дека не си имал ТВ тогаш... ајде врати да читаш што е пишано низ темава (минатата) за време на Бенитез од сите членови на фан клуб-от, па после споредувај. Не може сите ние глупи да сме па само ти паметен.

Првин треба да ти е јасно дека споредуваш гомно со гомно, после ако сакаш и понатаму да споредуваш be my guest.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
И? Кога ке ти цртаме 10000 работи дека Бенитез е кандидат за нагјлуп тренер во Интер, ке ни речеш “абе јас не реков нешто... само резултат кажав“, навистина не знам каде тераш со компарацииве, барем Лео не го осакати цел тим, и не му се закануваа јавно на терен играчите. И факт (факт) дека никогаш немаше да дојдеме на -2 бода до Милан, па макар и со 10 натпревари повеќе од нив. Навистина ме тераш да мислам дека не си имал ТВ тогаш... ајде врати да читаш што е пишано низ темава (минатата) за време на Бенитез од сите членови на фан клуб-от, па после споредувај. Не може сите ние глупи да сме па само ти паметен.

Првин треба да ти е јасно дека споредуваш гомно со гомно, после ако сакаш и понатаму да споредуваш be my guest.
И што оти дојдовме коа сме сеа бетер од на Рафа времето, тоа ќе може да ми го објасниш?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
И што оти дојдовме коа сме сеа бетер од на Рафа времето, тоа ќе може да ми го објасниш?

Нема што да се објаснува, со рафа сега ке бевме 9 или 10, или ајде да не претерувам ама позади јуве 100% ке бевме. Повреди уште така магично ке се случеа, што среде тренинг, што од умор, што од .... (од што било).

Можно беше досега, онака да јаде ќотек Рафа среде стадион, ама за ова не сум многу сигурен.

Рафа мораше да оди, дека е гомно. Лео не требаше да дојде, дека е гомно.

Да се надеваме дека доволно гомна изеде Морати сезонава и сфати што направи.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592

Не се нервирај :)
Не ми беше поентата споредба Бенитез со Леонардо, зашто глупо е да споредуваш тренер и скаут.(едит, ете, место Бенитез ја победи Парма, прочитај го како Интер ја победи Парма со 5-2 со тој состав, и размисли пак)

Не гледајте толку плитко, размислите малце подлабоко каде беа проблемите оваа сезона.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Абе јакиот играч..си е*ало мајката!

Искрено кога пишуваше дека Интер го потпишале за 35 мил се радував што Милан не дал толку пари за непроверен играч !

Но сега цената што се спомнува е околу 20 што е пак прифатливо, и може да го биде детево, ако не да смо здрави и живи вие ќе речете, ете видовте Гансо што играч е!

Но ако испадне како Кака или Пато ќе биде за Милан супер , но вакви деца има на кило по лигиве послаби, мене искрено овој малиот од Холандија што ќе го земете ептен мерак ми прави, сум го глеал со тоj јапанецот од Арсенал праат партали у Феенорд, може од него да биде нешто !

Нејсе муабетот ми е дека си у право, за вакви играчи не треба да се жали ги има со кантар да ги купуваш, нови зидани, пелевци и марадони има на куп !

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Нема што да се објаснува, со рафа сега ке бевме 9 или 10, или ајде да не претерувам ама позади јуве 100% ке бевме. Повреди уште така магично ке се случеа, што среде тренинг, што од умор, што од .... (од што било).

Можно беше досега, онака да јаде ќотек Рафа среде стадион, ама за ова не сум многу сигурен.

Рафа мораше да оди, дека е гомно. Лео не требаше да дојде, дека е гомно.

Да се надеваме дека доволно гомна изеде Морати сезонава и сфати што направи.
Јас мислам дека ќе глумеа повреди на терен или тренинг...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.975
Не гледајте толку плитко, размислите малце подлабоко каде беа проблемите оваа сезона.
Поплитко од тебе на оваа тематика никој на форумов не гледа, Бенитез ја победи Парма ДОМА, ја победи Парма со друг тренер кој поради лошите резултати беше отпуштен и тн и тн ...
Ако одиме по твоите логики, Леонардо е подобар тренер од Бенитез, ФАКТ, било која паралела да ја правиме, Леонардо е подобар, убаво ти рече Талахасе, би мај гест зашто ко што велат, пред фактите и боговите молчат.
Незнам колку си свесен, али со изнесените работи тука, индиректно всушност, зашто ептен се испоплетка, призна дека човекот кој го нарекуваш скаут а не тренер, е подобар од човекот кој за тебе е сеуште добар тренер. :nesvest:

Па сеа види кој размислува плитко кој не ...

Каде беа проблемите оваа сезона ? Повреди еден куп, сите посочуваа на Рафа кон тоа, од експерти до Морати, ти мижеше пред истото, еве одговори ни тука на сите, бидејќи го бранеше Рафа и неговите фантастични методи, зашто сега тој проблем не егзистира кај Интер ? Точно е дека повредите беа една од главните причини за лошите резултати, ама кој влијаеше врз истите ? Кој влијаеше врз тоа Интер за прв пат по 10 години да има ваков проблем ?
Дури и човек кој работеше со Мурињо му кажа на Рафа да не се бламира со цедените играчи, да не звучи смешно и да смени режим на подготовки, НЕ, ни тогаш Рафа не беше крив ( според тебе ), Мурињо ги цедел али ги цедел до доаѓањето на Лео зашто откако дојде он проблемот повреди фамозно се изгуби. :vozbud:

Кој влијаеше да пукне атмосферата у тимот ? Кој беше во лоши односи со Снајдер, Киву, Милито и ред други фудбалери ? Ете ти уште една главна причина плус зашто Интер имаа лоши резултати, ма не лоши, катастрофални, 3 победи од 11 последни меча до Лео не е лошо, преблаг збор е тоа.

Ете каде беше главниот проблем сезонава, кај Рафа Бенитез, дури и ' скаутов ' да беше дел од Интер од старт на сезона сега минимум 6 бодови повеќе ќе имаа на табела, што е доволно за да бидат сеуште дел од трката за титулата, нешто што всушност не ни беше случај добри 4 месеци со Бенитез, бидејќи со него ко што знаеме сите, освен ти, Интер се бореа за Лига Европа. :toe:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Искрено кога пишуваше дека Интер го потпишале за 35 мил се радував што Милан не дал толку пари за непроверен играч !

Но сега цената што се спомнува е околу 20 што е пак прифатливо, и може да го биде детево, ако не да смо здрави и живи вие ќе речете, ете видовте Гансо што играч е!

Но ако испадне како Кака или Пато ќе биде за Милан супер , но вакви деца има на кило по лигиве послаби, мене искрено овој малиот од Холандија што ќе го земете ептен мерак ми прави, сум го глеал со тоj јапанецот од Арсенал праат партали у Феенорд, може од него да биде нешто !

Нејсе муабетот ми е дека си у право, за вакви играчи не треба да се жали ги има со кантар да ги купуваш, нови зидани, пелевци и марадони има на куп !
Абе све океј, али на крај кога ке видиш дека твојот клуб не фрлил 5м + со цел да се исценка, ке ти биде многу криво, а еден ден ке го видиш можеби на врвот на својата кариера, најдобар. Конкретно за Гансо, го имам гледано и стварно изгледа инзвонредно, има движења, има потези, со еден збор, Бразилец. Сакам такви во мојот тим, без разлика на цената(океј сеа не да го претераат).

Kajgana Shop

На врв Bottom