- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.774
- Поени од реакции
- 6.569
Ја веќе мислев дека е резервирано,над 80 луѓе имаат потврдено дека ке присуствуваат!Момци, во Експириенс ќе гледаме пак. Да резервирам сепаре за нас пак?
Ја веќе мислев дека е резервирано,над 80 луѓе имаат потврдено дека ке присуствуваат!Момци, во Експириенс ќе гледаме пак. Да резервирам сепаре за нас пак?
Конечно да го видиме Самуел во составот иако нема шанси да игра на овој меч,иначе јас би почнл со 4-3-1-2 Цезар,Маикон,Ранокија,Лусио,Нагатомо,Камбиасо,Занети,Мота,Снајдер,Ето и Милито !Самуел е повикан за натпреварот со Шалке!!! :nesvest:
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 55 Yuto Nagatomo;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
Не знам колку е паметно да играме со Занети, Камби и Мота во среден ред а бркаме 4 гола разликаКонечно да го видиме Самуел во составот иако нема шанси да игра на овој меч,иначе јас би почнл со 4-3-1-2 Цезар,Маикон,Ранокија,Лусио,Нагатомо,Камбиасо,Занети,Мота,Снајдер,Ето и Милито !
За капитенот мора да има место затоа го ставив,иначе во ваква ситација не ни е потребен знам!Не знам колку е паметно да играме со Занети, Камби и Мота во среден ред а бркаме 4 гола разлика
Мора да се тргне поофанзивно уште од самиот старт со Ето, Милито и Пандев (Кутињо) уште од прва минута. Нема место за Занети и Камбијасо во среда. Среден ред би требало да играат Дејан, Мота и Снајдер па да одиме на се или ништо...
Уште од летоска еве, нема шанси да се деси ова, глупава шпекулација еНе знам зошто би се ризикувало со првиот состав да се оди во Германија, навистина ептен глуп потег е, како прво нема теоретски шанси да дадеме 4 гола а да не примиме ниеден, како второ тие 0.1% што ги имаме да освоиме скудето, ке пропаднат ако се повреди некој од играчите, еве пример Ранокија или кој и да е од стандардните.
Него ме интересира што мислите за новата шпекулација, Нани + 40 милиони за Снајко? Или јас не разбрав добро од преводот на гугл тренслејт од ита на анг, или Ферги полудел на старост![]()
Фала за цвеќетоУште од летоска еве, нема шанси да се деси ова, глупава шпекулација е
http://uniteddevilsblog.blogspot.com/2010/07/blog-post_10.html :smir:
За ваков трансфер 40 + Нани лично сум против. Нани почнува веќе да зрее, уште да намали со плачењето и супер ќе е, плус има 2-3ца кандидати од младите што веќе се истакнуваат како заменици на Сколс (не знам дали го имаш гледано Том Клеверли) и изгледа договорен е Џек Родвел од Евертон. Вака од моја перспектива не знам дали Снајдер би издржал темпо како во Англија со играње мечеви додека има зимски одмор во Италија, два купа, почеток на сезона на почеток на август и сл. Некако и често ми се повредува, да не испадне Харгривс намбр 2. А па од спротивна страна не знам колку би поминале дриблинзите на Нани во средина како што е ИталијаФала за цвеќето
Него, повеке ми беше зборот од фудбалска гледана точка, дали се за или против ако евентуално има нешто вистинито. Баш сакав и кај вашата тема да прашам, дали сте за или против ова (настрана од тоа дека ’’нема шанси да се деси’’)?