Фан Клуб: Интер

^ Дај бе нека го банира некој

Ни го нема F.A., се изгуби, ама морам да кажам дека ако вака излезе Лео гарантирам дека победуваме со два гола разлика мимимум.

Уште од прва минута да се запне, да се заврши работа што побрзо и после лагано на контри да ги фаќааат.

Ни го нема F.A., се изгуби, ама морам да кажам дека ако вака излезе Лео гарантирам дека победуваме со два гола разлика мимимум.

Уште од прва минута да се запне, да се заврши работа што побрзо и после лагано на контри да ги фаќааат.
Само да не заборави Лео да им каже на Камби и Мота дека топката може и напред да се подава...

И Камбиасо да не биде Снајдер во тимот. :) Туку Мота и Станковиќ да ја превземат почетната фаза на креирање на нападот.

И да, да му рече на Мота да игра барем 3 метри понапред од Киву и Ранокиа :)

И да, да му рече на Мота да игра барем 3 метри понапред од Киву и Ранокиа :)

Незнам дали си приметил , али пробуваат на домашен терен да играат у стилот на Барса со 3 позади во фаза на напад . Кај Барса нели назад со Пике и Пујол тројка прави Бускетс , а кај нас тоа го пробуваат со мота , тој игра 1 метро понапред од поедлените двајца у одбрана :)

Повикан е Кутињо?

Денес имам некое гадно чуство дека ќе победиме со гол(лови) во второто полувреме па ладно крвен отидов до кладилница и ја изиграв X-1 сингл....очекувам да победиме со некој кикс на одбраната на Шалке!....а за Мота не се секирајте воопшто...сигурно Леонардо не е дотолку како Бенитез да го постави подефанзивно кога играме на домашен терен против Шалке!

момци ве играв 1 и 2-3 гола.Мизерни се Шалке во Бундеслига според мене конечен резултат 2-0.

Ќе ја изиграм 2-0 точен резултат негде околу 7.50 коефицент би требало да е, редно е и ние да не примиме гол. Лани изиграв со ЦСКА дома, Милито прв стрелец на натпреварот и 2-0 точен резултат, како не влегоа тогаш шансите од Снајдер... :)

Дечки ИОСОНО го нема?Уште не е вратен од одмор?

Па го зафркна ти, му рече дека ќе затопли и човекот на Хаваи отиде. :)

--- надополнето ---

У 8 кај Гоцета, да не заборавите. :)

Goalkeepers: Julio Cesar 1, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrew Frogley, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: Samuel Eto'o 9, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom