Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Незнам ни јас што им стана вчера на играчите.Според мене клучен момент за целиот натпревар беше промашувањето на 100% шанса за гол на Ето.Ова е според мене.УПМ!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Мене не ми е јасно што правеа играчите на Интер на теренот воопшто...добро бе како не му е срам на сите во екипата со тоа што буквално СЕДЕА на теренот и воопшто не трчааа??..па откако пратам фудбал Интер и кога беше најслаб не губеа во дербите натрпевари вака лесно и против Милан и против Јувентус и секогаш играчите даваа се од себе посебно против Милан. мене не ми е јасно каде исчезна онаа желба за победа што ја најавуваја низ медиумите оваа недела играчите и од оној натпревар против Баерн каде гинеа на теренот...добро бе не ви е малку чудно како можи Милан на денешниот натпревар да игра буквално како Барселона против нас со еден куп пасови и нон стоп имаше по тројца слободни нивни фудбалери??..не ви е малку чудно зошто нашиве воопшто не бркаа на теренот како тоа што го правеа против Баерн туку во натпреварот на сезоната и тоа во најголемото дерби воопшто за клубот си играа курташак и ги болеше курот дали ќе примат 4 или 5 гола???..па Ето повторно се покажа дека е човекот за големи натпревар како и секогаш!:jaj:...

Мене ме боли како навивач на Интер кога ќе изгубиме од Милан..но секако ме боли уште повеќе кога ќе изгубиме од онаков катастрофален Милан и да е болката поголема тука е незаинтересираноста на играчите на Интер да направат нешто повеќе во натпреварот на сезоната..резил,брука,страмота...тотално сум разочаран од целиот тим ..од сите играчи сосе Леонардо и Барези...неможам сеуште да му го опростам поразот против Јувентус, а уште помалку ќе го заборавам овој од Милан...една среќна победа против Баерн нема да ни ги излечи раните од оваа многу лоша сезона каде што не сме навикнати да гледаме....ах Мурињо Мурињо што си направи и ти и што ни направи нас:kesa:...

Како и да е секогаш со Интер!

5god shampioni , 5god go poseruvaat milan na sekoe pole -> lack of motiv ...jbg ...se nadevam idnava sezona ke se smeni nesho :D

fixXx

IoSonoInterista
Член од
26 август 2010
Мислења
157
Поени од реакции
15
Незнам што беше тактичката замисла на Леонардо (ако воопшто имаше некоја ) ,но игравме без среден ред и поради тоа Милан на контри за многу брзо време стигаа до гол и им создаваа проблеми на Киву и Ранокија.Средината потфрли на овој натрпревар и тоа не чинеше многу ,Камбијасо беше очајен поготово во дефанзива ,Снајдер се трудеше но залудно .Не требаше да изгубиме 3-0 ,требаше 5-0 да изгубиме така да имавме многу среќа . Трката за титула не е изгубена но реално гледано шансите се минимални ,а и не ја заслужуваме титулата ,следната сезона Монтоливо и уште еден партнер на Ето (Тевез моја желба) и да бидеме покомпактни.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
[БобиМКД] ♥ Milan... per sempre
[БобиМКД] Честито Марли, ѕверој сте...

Слабо Баварчево не ги засака Милан а =)

Јебеш , стално мора миланска екипа да ги дупчи :<

Mikky

Интераш
Член од
23 октомври 2008
Мислења
210
Поени од реакции
19
Ne znam zosto se ovie negativnosti , do crveniot na Chivu (koj ne postoese) nie ja drzevme pod kontrola igrata .Nikoj ne zasluzuva da se prodade a najmalku treba da gi navreduvate Snajder i Kambijaso.Ako ne bese crveniot najmalku nereseno ke bese , nivniot sreden red bese izguben.

Vecerva sudijata ne bese dorasnat na mecot.

Aman vi se molam onaa oprana ekipa na Bbilan so tapa sreden red so Sidorf , Van Bomel i Gatuzzo moze samo da se nadeva na namesteno skudeto.
Тој среден ред просек над 32-33г. вчера ни одржа лекција по модерен фудбал на средина со пресинг игра под која Интер потклекна. И не го мешајте судијава во поразов, Интер вчера освен последните 15м. од прво полувреме ништо не играше, ама буквално ништо ! Место судијата барајте ја кривицата во нашите редови!

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Абе ти читаш или слеп си??? Реков не даде асална репетиција за да видиме дали е со цел обем или не е!!!! Не реков дека сум 100000% сигурен дека е гол али премногу сомнително беше.
Добро ај сеа, можеш да плачеш и ти и сите колку сакате, иначе пиша дека според тебе гол било.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Тоа е тоа момци,иако не ја гледав утакмицата,онака што ве читам,знам колку мизерно сме одиграле.Има време до крај јест,али ке биде доста тешко да се земе скудетото... со тоа што и Наполи е во трка за него.Сумливо ми е за голот на Мота,како Абијати од гол да ја извади али ајде... од другата година мора да се средат некој работи во тимот,посебно околу средниот ред и нападот,незнам Пацини како можеше тоа да го промаши,добро он али Ето... катастрофа ја шутна како да не е јаден 3 дена леб.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Ако освои Наполи ке биде смеење:tv::tv::tv:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.978
[БобиМКД] ♥ Milan... per sempre
[БобиМКД] Честито Марли, ѕверој сте...
Да бе, а тука му дадоа нов надимак Чобан истите тие накои вчера г'зето им го лижеше, а пред некој месец кажа, цитирам,
onaka ednash da gi rokneme milan posebno i nishto drugo ne baram u zivotot
али пусти комплекс од Интер му го исцица мозокот, 2 години по ред хорори му се Интер у живот, ланското финале у ЛШ му се поклопи со матурската вечер, па види сеа, оваа година по 0-1 у Минхен го потеше и потеше и потеше па по реваншот го снема, дојде тука се изјасни дека ко крадец влагал на факс од пуста брука.

Така да сериозно, зашто уопште перцеприаш вакви искомплексирани особи ? Мене по малку жал ми паѓа ...

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Decki kakov e rasporedot do kraj?
Okolu crvaniot karton....toa morase da bide dosudeno so crven karton ....praviloto e takvo. Kivu zgresi sto voopsto otide kon Pato.
Pobedi podobriot sinoka.
Iskreno se nadevam deka ke stignete sto podaleku vo LS.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Да бе, а тука му дадоа нов надимак Чобан истите тие накои вчера г'зето им го лижеше, а пред некој месец кажа, цитирам, али пусти комплекс од Интер му го исцица мозокот, 2 години по ред хорори му се Интер у живот, ланското финале у ЛШ му се поклопи со матурската вечер, па види сеа, оваа година по 0-1 у Минхен го потеше и потеше и потеше па по реваншот го снема, дојде тука се изјасни дека ко крадец влагал на факс од пуста брука.

Така да сериозно, зашто уопште перцеприаш вакви искомплексирани особи ? Мене по малку жал ми паѓа ...
Интересно ми е =) А бевме другар4иња коа го мрзеше милан =)(

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.978
5god shampioni , 5god go poseruvaat milan na sekoe pole -> lack of motiv ...jbg ...se nadevam idnava sezona ke se smeni nesho :D
Ни лак од мотив нит ништо, повеќе фактори има што вчера изиграа ко што изиграа, прво, од старт тактичка грешка со формацијата ( Мур лани во ниту едно дерби во Италија не излезе со 4231 формација ), второ, авторитетот на Лео ( видете го само Снајдер колку не помагаше у одбрана и трчаше само кога имаше топка у посед ), трето, може и круцијално за вчерашниот натпревар, Ето и неговата бедна реализација ( втор пат у рок од месец дена он празен гол промашува ) ...

Се на се склопено, Интер играа ко Милан да им ја креираше тактиката, т.е., играа на начин кој премногу му одговараше на Милан, не гледам како со таква слика на терен они можеа да парираат на вчерашниот натпревар.

Во случај Лео сезонава да не освои титула ( ЛШ или Серија А ), ништо чудно да се реализира она што беше најавено кога дојде, да биде префрлен у технички директор на екипава а за тренер да дојде друг човек, а коинциденција или не, Гвардиола по престојот во Бреша пред некој ден сите видовте што изјави ...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ни лак од мотив нит ништо, повеќе фактори има што вчера изиграа ко што изиграа, прво, од старт тактичка грешка со формацијата ( Мур лани во ниту едно дерби во Италија не излезе со 4231 формација ), второ, авторитетот на Лео ( видете го само Снајдер колку не помагаше у одбрана и трчаше само кога имаше топка у посед ), трето, може и круцијално за вчерашниот натпревар, Ето и неговата бедна реализација ( втор пат у рок од месец дена он празен гол промашува ) ...

Се на се склопено, Интер играа ко Милан да им ја креираше тактиката, т.е., играа на начин кој премногу му одговараше на Милан, не гледам како со таква слика на терен они можеа да парираат на вчерашниот натпревар.

Во случај Лео сезонава да не освои титула ( ЛШ или Серија А ), ништо чудно да се реализира она што беше најавено кога дојде, да биде префрлен у технички директор на екипава а за тренер да дојде друг човек, а коинциденција или не, Гвардиола по престојот во Бреша пред некој ден сите видовте што изјави ...
? ? ? ?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Маикон вчера ништо не изигра,ги немаше неговите препознатливи пробиви и мислам дека требаше да го шитнеме! Мота,Станкович,Камбијасо,Маикон,Пандев не се веќе за во прв состав бидејки ни треба свежи играчи како Монтоливо,Санчез,Тевез ако сакаме наредна година да освоиме!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.978
Па Лео од Интер нема да биде отпуштен во случај да се носи нов тренер туку ќе му биде дадена друга функција во екипата, онаа за која Морати сакаше да го ангажира у последниве 5-6 години, бар така пренесоа и fcinternews и fcinter1908 уште кога дојде, таков договор потпишале ...

Мада според мене и наредната година он ќе е тренерот 99.9% но и убеден сум дека Морати игра на картата Гвардиола за иднина.

Kajgana Shop

На врв Bottom