Hurin
Pokerface bastard
добро бе со играч помалце играме, треба камби и мота пред штопери да бидат КАДЕ СЕ !!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е тоа. Изгубивме од никаков тим.
Не се потребни засилувања, топ сме си вакаА ние сме баш секаков тим)
![]()
Да не беше Цезар немаше да го примиме ни првиот голАјде малку оптимизам -5 е
Ужас сме, да не беше Цезар и Ранокиа, 5ка ќе си примевме.
Ајде на 5ти ги тепаме Шалке.![]()
Незнам на што се должи поразот од ваков мизерен ебан тим на Милан, ваљда голот во 1 минута не уништи скроз, Ето по втор пат сезонава утна цел гол, Абиати ја извади од гол линија, и после црвениот знаев дека ова не е наша вечер.
Ајде хедс ап, и најдобриот знае да изгуби![]()
Цезар убаво си влезе во шутот и затоа Робињо не даде гол во првиот обид.. тука секој напаѓач пласира а секој голман се пушта така... не е ова грешка на Цезар.. не ја фрлајте вината на Цезар.. толку иам да кажамЗгреши Цезар, не интервенираше добро, влезе во дуелот плашливо наместо да отиде асално на топката, голман е, предност има голема во шеснаестерецот, у пакет со одбраната и он поеба, али ај, со оглед на тоа какви киксови знае да направи ова не е ништо, скоро и неприметливо е.
Али како и да е у први 45мин ништо не може да се носи со она на Ето кое искрено мене ми одзема желба да гледам фудбал у второ.
Ранокија е директен кривец што Пато излезе 1 на 1 со Цезар и Киву потоа направи црвен картон, незнам од кај и Бране на Телма виде дека Ранокија изиграл добро кога и за првиот гол реагираше неспретно а и при моментот пред црвениот кога Интер и дефинитивно го загуби мечот.Ужас сме, да не беше Цезар и Ранокиа, 5ка ќе си примевме.