Фан Клуб: Интер

Ето бе? леле

Педерскиот речисер не даде асална репетиција за ударот на Мота со глава! Многу сомнителна ситуација според мене гол беше

Ќе ја свртиме, ако не оваа година, ама наредната може и ќе потпркниме :pos:

Педерскиот речисер не даде асална репетиција за ударот на Мота со глава! Многу сомнителна ситуација според мене гол беше

Не си гаете илузии, нема шанси да беше гол, треба цел обем на топката да пројде линија, а тоа сигурно не се случи

Toa e тоа момци, не ги отпишувам пред време ама ова фејлов на Ето скапо се плаќа, со Јуве празен гол утна, денес такоџе, утна нешто што потешко е да се промаши отколку погоди ...

Нека се засрами боље, реков ја одамна дека Ето не е играч на кој може да се смета во вакви натпревари и морално е враќањето на Милито, брука ... брука, во рок од месец дена у 2 наврати прави јутуб промашувања во круцијални мечеви. :kesa:

Ето и Пацини добри шанси утнаа,да утнеше Пандев на глава ке му се качеа! Ги утепа голот во 1 минута,уште не се загреале гол примија,али ајде во второ има време јас се надевам на пресврт!

4-2-3-1, a? Пирка ветренце низ срединава...
Затоа таа формација Интер никад не смее да ја игра со друг тренер освен со Мурињо, једини кој знае како да постави одбрана у тимов а уз пут и да напаѓа, од старт беше промашена тактиката, али нејсе тоа, ова на Ето е врвот, све друго секундарно е.

п.с. Не беше гол тоа на Мота.

Не си гаете илузии, нема шанси да беше гол, треба цел обем на топката да пројде линија, а тоа сигурно не се случи
Абе ти читаш или слеп си??? Реков не даде асална репетиција за да видиме дали е со цел обем или не е!!!! Не реков дека сум 100000% сигурен дека е гол али премногу сомнително беше.

Станкович и Милито нека влегуваат накај 60 минута,имаме адути во рака нека не се секираат!

Ocigledno Cezar se gubi na golemi natprevari :nesvest:

Imame igra samo treba podobra preciznost na dodavanjata pred protivnickiot gol. Kako mozese Eto toa da go promasi ccc...

Mora da pristisneme vo vtoro poluvreme ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom