Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се моли Васко да ја каже временската прогноза, некои членови од форумов сакаат пикникот во Охрид да го прават:tv:
Aj da kiksnat Bilanezite vecer![]()
Последен пат кујзнае коа си пишал тука,што ти текна да пишеш:helou:! Уште коа се регистрирав ми текнува на тебе,али се изгуби до ден денес! П.С Не е провокација уживај:helou:Мора да се сумира што се се случи од минатиот петок наваму по киксот со Бреша:
1)Милан игра 1 1 дома со Бари при што Ибрахимовиќ доби црвен
2)Интер го победува Баерн со гол во 88 во ретко луд натпревар
3)Го добива најлесниот противник,Шалке,во 1/4 од ЛШ и ги избегнува Барса и Реал до финале
4)Милан губи од Палермо
5)Приказната продолжува.....
Последен пат кујзнае коа си пишал тука,што ти текна да пишеш:helou:! Уште коа се регистрирав ми текнува на тебе,али се изгуби до ден денес! П.С Не е провокација уживај:helou:
Палермо-Милан (1-0) --------- Интер-Лече
Милан-Интер---------------------Милан-Интер
Фиорентина-Милан--------------Интер-Киево
Милан-Самдорија----------------Парма-Интер
Бреша-Милан--------------------Интер-Лацио
Милан-Болоња------------------Чезена-Интер
Рома-Милан---------------------Интер-Фиорентина
Милан-Каљари------------------Наполи-Интер
Удинезе-Милан-----------------Интер-Катанија
Против болдираните мислам Милан дека ќе кикснат . Интер ако сака да го добие првенството мора да тепа на тие што ги болдирав . Мислам дека имаме шанси , само утре треба да победат и да завршат голема работа , одејќе на дербито со - 2 . Верувам во Интер и мислам дека можат да го направат тоа што сите го очекуваме .