Battlefield 3

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Се надевам дека нема да имам проблеми со малиот FPS како што имаше проблеми BBC 2 на повеќето системи вклучително и мојот , јас имам :
Inter Core 2 Quad Q8300 @ 2.50ghz
4GB DDR 2 ram
Ati HD 4550 overclocked @ 512
и неможев да ја кренам над 20 fps на low сеттингс , а со истава конфигурација ја играм Crysis 2 нормално без лаг...

M

Mr.InF3ction

Гостин
Се надевам дека нема да имам проблеми со малиот FPS како што имаше проблеми BBC 2 на повеќето системи вклучително и мојот , јас имам :
Inter Core 2 Quad Q8300 @ 2.50ghz
4GB DDR 2 ram
Ati HD 4550 overclocked @ 512
и неможев да ја кренам над 20 fps на low сеттингс , а со истава конфигурација ја играм Crysis 2 нормално без лаг...
Во споредба со другите компоненти имаш најтапа графичка.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Во споредба со другите компоненти имаш најтапа графичка.
Али сепак е над нормалните побаруванја на BBC 2 ...ти викам Crysis 2 ја играм без некој позначаен лаг.
Графичката е стварно тапа во споредба со моите други компоненти и затоа ке ја мењам http://forum.kajgana.com/showthread.php?58720-%D0%9F%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%88-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B0

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
od videata se glea deka igrata e mn dobra ali moe mislenje e deka novata call of duty ke gazi se pred sebe :)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
od videata se glea deka igrata e mn dobra ali moe mislenje e deka novata call of duty ke gazi se pred sebe :)
Во продажба можеби ќе биде подобра ама во се останато не ...

Мора пре ордер кога тогаш. Сите мои омилени мапи од Battlefield2 ќе ги има во expansion паков, се разбира 64player верзиите на мапиве:
http://xbox360.ign.com/articles/116/1167108p1.html

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
AMAZING!!!

(y) (y) (y) (y) (y)(y)

Али сепак е над нормалните побаруванја на BBC 2 ...ти викам Crysis 2 ја играм без некој позначаен лаг.
Графичката е стварно тапа во споредба со моите други компоненти и затоа ке ја мењам
На лоу, со намалена графика, и така тешко дека ќе можеш да ја играш, ептен ти е тапа графичката.

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Што ти прави Скандинавија, од секогаш ми била еден од најомилените региони за правење на игри, од нив се и Хитмен и малку постара, Ground Control. Да не ја спомнувам World in Conflict.
п.с. После ова Call of Duty може вода да им носи на BF3

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Уште еден Call of Duty мод... boooorrrrring.

Значи играва е чист за некреативност. Шо е уште полошо има многу вакви примери во целата индустрија. (хинт Е3)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
LOL! COD е иљадници киломтери поназад у поглед на квалитет позади Battlefiled 2 и се разбира 3, и да ако оваа игра не ти се свиѓа тогаш незнам што да ти кажам. Имаш некоја чудна навика да величаш просечни работи, а да ги критикуваш одличните.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
LOL! COD е иљадници киломтери поназад у поглед на квалитет позади Battlefiled 2 и се разбира 3, и да ако оваа игра не ти се свиѓа тогаш незнам што да ти кажам. Имаш некоја чудна навика да величаш просечни работи, а да ги критикуваш одличните.
Можи имам можи немам можи не се разбираме како што треба. Ама Bаttlefied е претерано проста игра - пукачка игра (и тоа за конзоли). Попросто од тоа здравје.

Battlefied 1,2,3 Call of Duty 6,7,8. Пукачки игри. Што правиш во нив трчаш наоколу ко будала и пукаш ко будала без никаква битна цел. Толку.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.160
Поени од реакции
5.938
Можи имам можи немам можи не се разбираме како што треба. Ама Bаttlefied е претерано проста игра - пукачка игра (и тоа за конзоли). Попросто од тоа здравје.

Battlefied 1,2,3 Call of Duty 6,7,8. Пукачки игри. Што правиш во нив трчаш наоколу ко будала и пукаш ко будала без никаква битна цел. Толку.
Проста игра? Дали ти некогаш си ја играл Battlefield? Ама онака, убаво, 30 на 30? Јас да. И можам да ти кажам дека е ДАААААААЛЕКУ од проста игра. Треба бајаги да се помачиш ако сакаш да постигнеш било што во играта, макар и да направиш едно убиство. Не е ова CoD run & gun style. Battlefield е многу повеќе од тоа. И башка НЕ е за конзоли. Никогаш не ни била наменета за нив.
А и плус кога тие твоите инди игри ќе имаат full destructible environment, е тогаш дојди кажувај за креативност.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Е што, знам дека излегува за ПЦ. Играта ќе биди иста, ај на конзола ај на ПЦ. Ај на Wii U Dei.
Тоа за конзоли што реков е дека ако на ПЦ е проста, на конзоли е уште попроста.

Небитни работи, јас ти кажувам за суштината на играта.
Прашање 1: За што е играта, која е нејзината цел, што сака да му кажи на играчот? Како со 1 чоек тепаш 500 терористи, како го спасуваш светот или па за неефикасонста на модерното војување? Ја ќе ти кажам, пари.
Прашање 2: Која е темата. Модерно војување сметено во блиска иднина. Е преку тавиот со темава. Вкрај ја исцицаа.
Прашање 3: Што прави играчот? Трча ко будала и пока ко пудала без тоа да има некакво значење.

Што е најлошо „играва“ најверојатно повеќе ќе биди линеарно и неинтерактивно редење на настани, држење W и пукање на се што ќе ти дојди пред тебе - поблаго кажано интерактивен филм, отколку вистинска игра каде што треба да имаш разни избори и можности и која секогаш ќе се игра различно. Ова повеќе важи за синглплеерот.
--- надополнето: Jun 9, 2011 2:04 PM ---
А и плус кога тие твоите инди игри ќе имаат full destructible environment, е тогаш дојди кажувај за креативност.
Колку што е тоа креативно толку е креативна и напредната физика за тресење на цицки во некои игри. Fully shakable boobs.

Проста игра?
На суштинско ниво, проста е. Тоа што големите мапи, големиот бој на оружја и сл. само на прв поглед ја прават сложена.

Kajgana Shop

На врв Bottom