Battlefield 3

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
@ Bibil те почитувам бидејќи си постар од мене и не сакам да водам дискусија со тебе бидејќи сепак поискусен. Само го очекувам денот кога ти ќе станеш developer на игри (нели планираш... ) и ќе го смениш гејминг светот со твоите неискажани идеи ...

Член од
25 мај 2011
Мислења
321
Поени од реакции
52
Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Бреј мајката што графика, ова слободно за едно 10-20 години можеме да очекуваме фото-реалистичност во скоро сите игри.(y)

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Бреј мајката што графика, ова слободно за едно 10-20 години можеме да очекуваме фото-реалистичност во скоро сите игри.(y)
Веќе има фотореалистичност. За 10-20 години ќе има холограми.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Сега за сега не гледам НИ ЕДНА работа зошто MW3 би била подобра од оваа.

Гемплеј
Графика
Звук
Мултиплеер

Ама баш во се ми изгледа подобра, единствен проблем што ме лаши е за пц гејмерите. Колку ќе биде оптимизирана играва? Колку би биле реалните побарувања? Ваква графика богами, и + такви гужви...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Не ме секира, секако ќе ја играм на моќна машина, оптимизирањето го оставам за конзолите :)

Играва ќе биде епик!!!!!!

П.С. Срамота е BF3 со MW3 да се спредува! :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Не е срамота. BF3 и MW3 ти се ко... да речиме Transformers и Iron Man (стави шо сакаш слично на ова). И двете се splosion fest и ништо друго.
Како за кого, во MW3 нема качуши, авиони, бомбардери, тенкови и слично, значи освем основата која е слична (воена 3D пуцачина) BF3 е многу поквалитетна/по - комплетна игра.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Како за кого, во MW3 нема качуши, авиони, бомбардери, тенкови и слично, значи освем основата која е слична (воена 3D пуцачина) BF3 е многу поквалитетна/по - комплетна игра.
Интересно но BF одсекогаш имало повеќе од Call of Duty но никогаш не успеале да постигнат слава како нив.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Интересно но BF одсекогаш имало повеќе од Call of Duty но никогаш не успеале да постигнат слава како нив.
Mногу деца се палат на COD затоа, гледав една табела/споредба, старносниот просек кај COD беше околу 15-22 години, а кај BF3 23-32 :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Mногу деца се палат на COD затоа, гледав една табела/споредба, старносниот просек кај COD беше околу 15-22 години, а кај BF3 23-32 :)
Да е здрава и жива пиратеријата!!!

Ќе си ги изиграм и двете :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Колку што знам, не е возможно да се кракува BF3, т.е. да се игра онлајн, исто како и BBC2... дури и да е можно сакам да ја имам оргинал, кога ја играв BF 1942, за првпат морници ме лазеа...каква мултиплеер/лан исксутво па тоа е неверојатно! epic fun!

Револуција!

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Зарем така се „мери“ квалитет на играта? Така ли ќе ја најдиш уметничката вредност, со катјушите, бомбардерите и тенковите?

Kajgana Shop

На врв Bottom