Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бербатов го напуштил Вембли своеволно, не го ни гледал финалето. Изгледа толку од него во Манчестер Јунајтед.

Тоа е тоа момци и девојки. Одиме напред.

Едвин! ќе те памтам!

натпреваров беше лекција бр.2 од проф.Гвардиола

Odlicen natprevar i zasluzeno dvete ekipi bea vo finale . Smetam deka Ferguson mozese i podobro takticki no toa e toa .

па доколку не се смени нешто , ќе има и лекција број 3 ..... веќе предолго време ние немаме среден ред. секгогаш се крпи и се крпи ... сакам еднаш во мојов живот да видам финале во кое Манчестер ќе излезе и ќе го демолира својот противник . Е тоа сакам ...

Каков професор бе? За мене Гвардиола не е ништо посебно. Онаков тим од играчи не му ни треба тренер, сами си знаат шо треба да прават. Башка основата на овој тим беше поставена од Рајкард, овај само дојде на готово и ја користи супер-формата на Меси. Еве сега како шо освои се по 100 пати нека повели во Челзи па нека прави тим од почеток да го видиме, барем за финансии нема да му е проблем.

Mислам дека тука грешиш!
Кој и да е менаџер со Барса може да одржува лекции!
Тимот им е фантастичен и со фантастични поединци и нема тука збор!
Немаше што тука Ферги да прави, имаат играчи на сите позиции и добро уиграни!

eве ја нашата сурова вистина
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-417b-b59b-87ab9f3124ea&ln=3&typeBack=default

--- надополнето ---

па доколку не се смени нешто , ќе има и лекција број 3 ..... веќе предолго време ние немаме среден ред. секгогаш се крпи и се крпи ... сакам еднаш во мојов живот да видам финале во кое Манчестер ќе излезе и ќе го демолира својот противник . Е тоа сакам ...
сосема се согласувам со тебе

Бербатов го напуштил Вембли своеволно, не го ни гледал финалето. Изгледа толку од него во Манчестер Јунајтед.

Се надевам дека ќе е така. Очекувам доста промени ова лето.

Инаку забележавте кога на Ферги му се тресеа рацете? ... ми доаѓаше да се расплачам. :(

и време беше ако не летаат такви дупки во екипата ова ке ни се дешава

Ако не стои Кроиф позади тренериве на Барца, јас главава ќе си ја пресечам.
Јас мислам дека лани имавме повеќе шанса да ја освоиме лига на шампиони одколку оваа година.

Gledam jadite gomna za Ferguson taktikata pogresna , kasno reagiral i drugi srajna, koj kur faktor ste vie za da kazuvate za Ferguson !!!!!!!!!
Oti nisto ne rekovte ko ja osvoia 19tata titula vo PL ??????????
samo i vie kuro mi razbirate :@:@:@:@:@:@

Се надевам дека ќе е така. Очекувам доста промени ова лето.

Инаку забележавте кога на Ферги му се тресеа рацете? ... ми доаѓаше да се расплачам. :(

Нема што да плачеме, еден hairdryer treatment и нека ги праша кој сака а кој не сака да игра за Јунајтед. Барем ќе му ја олеснат работата. А за промени летово ќе има, тоа 100%.

--- надополнето ---

и време беше ако не летаат такви дупки во екипата ова ке ни се дешава

Ме изнервира ако постапил вака, на место би му дала шут карта. .

дечки штета, но сепак имавте добра сезона и не треба да очајувате, потфрливте малку денеска ма сепак секоја чест за пласманот во финалето,изигравте машки цела сезона и секоја чест за тоа
следната година сакам англиско финале :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom