Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ми падна жал за Фергусон :(

Пораз пораз што да правиме! Следната сезона повеке среќа и летово многу трансфери како на пример Snajder,Esli Jang ,Sancez a moze i Aguero да го лапнеме!Глеам Насри ама на кој на место :toe:

Да не видам некој да напишал лош збор за нашите играчи. Реално со овој сооднос на играчи тие се подобри то е то. Ај засега толку утре ќе пишам еден мега пост за цела сезона...

едноставно бевме надиграни и тое то поздрав ѓаволи

Слаба игра на некои поединци, јака игра на Барса и заслужен пораз за нас.
Јбг, ќе научиме нешто за следен пат :)

Да не видам некој да напишал лош збор за нашите играчи. Реално со овој сооднос на играчи тие се подобри то е то. Ај засега толку утре ќе пишам еден мега пост за цела сезона...

и покрај тоа што ја освоивме 19 титула во првенство, кога гледам катастрофална игра, незаинтересираност, катастрофална тактика ми се кине срце ..

Денес играше само еден тим, а зашто не се реагираше на време само фергусон знае... можда очекуваше гигс со " издриблај се сам" финтите да му помогне на тимот , ете ти -1 играч а кога играш против барса ти требаат 11 играчи. да не го спомнувам парк и керик ... и после заслужиле победа ... е да заслужиле !!!

со вакви финти и стратегии нема никогаш да победиме против барса !!!

kako igracite na mancester taka i vie
bravo za vas i za igracite na mancester

se gleda deka ne ste kako onie od zadrid sto ne sakam ni imeto da mu go spomnam :)

Едвин фала ти за се!!!!!!!!! Иначе тоа е тоа дечки, заслужено си изгубивме, како да не ја сакавме победата.

ферги мораше да ја промени играта
за наредната сезона сакам да донесе млади играчи кој ке имаат сила да издржат 90минути

парк само бркаше играчи
чичарито не го забележав цела утакмица
гигс е добар но годините го стигнуваат и не може против барса да поминува со тие финти
руни на почетокот добар беше после веќе трчаше колку да заврши утакмицата
сколс ништо не промени во играта
керик не направи ништо посебно
евра играше лев бек со задача да искача на меси а на негово место никој не покриваше
ван дер сар не можеше ништо да стори
видиќ беше добар но направи грешка кога не го блокираше шутот на ме

немаа муда не играа машки како педери беа
се плашат на меси да му влезат во нозе
треба да се знае топка нека помине ама човек никако

Дечки не очајувајте оваа сезона направивте историја со тоа што ја освоивте 19-тата титула во ПЛ и мислам дека треба да бидите горди на овој тим за кој навивате..тоа дека губите од Барселона второ последователно финале не е вина на Фергусон или на Играчите во составот колку што се надмоќни Барселона(и тоа го докажаа во двете финалиња)

П.С. Ми падна жал за Фергусон и Гигс!:(

Aj доста некој го криват Фергусон. Со тие играчи што ги има извади максимум. Што сакате од него излезе со тим кој не беше наменет за бранење и играње рагби. Секоја чест за него , а и за Манчестер кој не играа педерски. Тоа е тоа, Манчестер е во топ 3 тимови во Европа, само што Барса е прво место. Пишав дека е доста појака ме изреметивте. Иначе треба да бидете горди за сезоната и наредна со 2-3 звучни засилувања посебно во средниот ред и пак можете да се надате на финале, освен ако не се паднете со Баерн :D

Штета за ова финале каде што требаше тоес МОРАШЕ да се одмаздиме за оној пораз од 2-0 тотално катаклизматично изиграно од нас, навистина сум премногу изнервирам за да пишувам постови и штета за Ван дер цар кои повторно беше ставен на големи маки Да се пензионира разочаран како и Фергусон штета за толкава легенда да го победи еден мочко што води една екипа 3 години за разлика од на Фергусон 20 години сепак не верувам дека имаше некоја голема грешка од негова страна можеби за еден двајца играчи но тоа е тоа.
Верував дека овој Манчестер има сили за спектакл но тоа беше мое многу лошо мислење и навистина се нервирам кога ке видам постови од луге кои кога ке видат кога ги победуваме Челзи и други клубови кои ни се под ниво велат дека е океј овој состав не треба проблеми Алооооооооооо луѓе тоа е во Англија зар да бидеме како грцине да освојуваме секоја година титула во домашното првенство а во лига на шампиони вакви порази да ни се дешаваат Срамота

kako igracite na mancester taka i vie
bravo za vas i za igracite na mancester

se gleda deka ne ste kako onie od zadrid sto ne sakam ni imeto da mu go spomnam :)
Да не сакаше немаше ниту да спомнеш нешто во врска со Реал али тоа е тоа си знаеш ти кој е Реал:back:

Не искршија Каталонциве буквално. Лоша тактика, незаинтересираност, супериорност на Барса. Можеме да си набројуваме причини до утре ама тоа не се важи сега. Крај на уште една сезона, можам да кажам успешна зашто за биланс од 1 титула, 1 полуфинале и 1 финале повеќето од тимовите во Европа би се испоубиле меѓу себе. А ние во Јунајтед сме навикнати на тоа па затоа се разочаруваме кога ќе изгубиме. Збогум ван дер Сар, фала за се, ќе ни недостасуваш. Криво ми е за него зашто загуби на последнио натпревар во кариерата, за Фергусон и Гигс кои заслужија многу повеќе. Ама од друга страна среќен сум поради Абидал, не од навивачки него од хуманитарни причини. Заслужи дечкото да се порадува малку на крајот. Што и да се случи ние не се предаваме и следната сезона пак ќе се вратиме на врвот каде што припаѓаме!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom