Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Не, не, прво во посета на Дивино кај Филе, па после 'посета' на спортската редкација на Канал 5Утре во 23.30 (после прогласувањето) на фонтана да го палиме Скопје! :devil3::icon_mrgr
GLORY!!!
Кај е Гигс?Според мене оба ќе бидат составитеГаволчишта некое време бев отсутен,неможев да ја честитам официјално 19,затоа ја користам оваа прилика да ја честитам.
А и 4во ЛШ ке ја освоиме!!Верувам во овој Јунајтед!Размислував и со кој состав ке излеземе и мислам дека тоа ке биде:
ВДС
Рафаел,Ферди,Видич,Евра
Керик,Флеч
Валенсија Парк
Чичарито,Руни
Јас мислам дека многу мали се оние кој не се нестрпливи.Има ли уште некој што е нестрплив ко мене!
Што најавиле за финалето? :ОЈас мислам дека многу мали се оние кој не се нестрпливи.
Има шанса да им се докаже на оние од канал 5 дека не се тоа што се Барса како што најавиле за финалето.
Не е договорено, баба му на Де Геа нејќела да и врне кога ќе се возела во вторник бесплатно во дабл декерите.Форлан:Давид е одличен чувар на мрежата со многу светла иднина. Ме праша за совет во врска со неговиот трансфер во Јунајтед и зборувавме многу.“, изјавува Диего Форлан.Договорено е? јас мислам дека е готово само си играат со нашите нерви
Го имаш клипот пред страна две, не опишаа како последната шанса за човештвото :pos2:Што најавиле за финалето? :О