Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.446
Утре во 23.30 (после прогласувањето) на фонтана да го палиме Скопје! :devil3::icon_mrgr
GLORY!!!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Видете и м ја најавата на канал 5

--- надополнето ---

Ferguson:''Spremni smo!''

Igrači su vredno radili cele sezone. Neće biti lako izabrati tim. Jedna osoba treba da kaže ko neće igrati i na žalost, to sam ja'', zaključio je Ferguson.
Ферги ѕвер:pos2:

B

BooBojan

Гостин
Гаволчишта некое време бев отсутен,неможев да ја честитам официјално 19,затоа ја користам оваа прилика да ја честитам.
А и 4во ЛШ ке ја освоиме!!Верувам во овој Јунајтед!Размислував и со кој состав ке излеземе и мислам дека тоа ке биде:
ВДС
Рафаел,Ферди,Видич,Евра
Керик,Флеч
Валенсија Парк
Чичарито,Руни

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прес конференција пред финалето

Заврши прес конференцијата на Сер Алекс, заедно со Вида и Рио, сега тренираат на Вембли. Флеч тренира шутирање одделно од групата, заедно со Бебе и Гибсон.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Гаволчишта некое време бев отсутен,неможев да ја честитам официјално 19,затоа ја користам оваа прилика да ја честитам.
А и 4во ЛШ ке ја освоиме!!Верувам во овој Јунајтед!Размислував и со кој состав ке излеземе и мислам дека тоа ке биде:
ВДС
Рафаел,Ферди,Видич,Евра
Керик,Флеч
Валенсија Парк
Чичарито,Руни
Кај е Гигс?Според мене оба ќе бидат составите
1306331264735695.jpg

Мислам дека утре 2-1 ќе тепаме.Сигурен сум во победа на нашиве.
Од 2004 па навака секогаш го погодувам пебедникот во финалето мојот филинг секогаш погодувал се надевам на продолжување тоа во 2008 во Рим не бев голем оптимист не знам зошто , мислам дека ова финале ќе го одбележи Чичарито и Парк.За жал нема да можам даго следам финалето бидејќи сум на матурска но верувам во нашите момци. ОД 2008 го чекам повторно овој момент мислам на видеото што го попстирав подолу и мислам дека конечно утре дојде тој долго очекуван ден.GLORRY GLORRY MAN UTD

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ајде утре пак вака да биде во Бренд

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Има ли уште некој што е нестрплив ко мене! :)

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Има ли уште некој што е нестрплив ко мене! :)
Јас мислам дека многу мали се оние кој не се нестрпливи.
Има шанса да им се докаже на оние од канал 5 дека не се тоа што се Барса како што најавиле за финалето.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.476
Поени од реакции
7.947
Форлан:Давид е одличен чувар на мрежата со многу светла иднина. Ме праша за совет во врска со неговиот трансфер во Јунајтед и зборувавме многу.“, изјавува Диего Форлан.Договорено е? јас мислам дека е готово само си играат со нашите нерви

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Јас мислам дека многу мали се оние кој не се нестрпливи.
Има шанса да им се докаже на оние од канал 5 дека не се тоа што се Барса како што најавиле за финалето.
Што најавиле за финалето? :О

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Форлан:Давид е одличен чувар на мрежата со многу светла иднина. Ме праша за совет во врска со неговиот трансфер во Јунајтед и зборувавме многу.“, изјавува Диего Форлан.Договорено е? јас мислам дека е готово само си играат со нашите нерви
Не е договорено, баба му на Де Геа нејќела да и врне кога ќе се возела во вторник бесплатно во дабл декерите.

--- надополнето ---

Што најавиле за финалето? :О
Го имаш клипот пред страна две, не опишаа како последната шанса за човештвото :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom