Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Пожелно е да доаѓаш на заедничките собиранки, а доколку има состанок со членството, исто така, би било добро доколку си присутен.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Rio: "If u ever see me go off on a stretcher then run back on to play i give every1 on here the green light to hit me with a 2footed tackle"

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.604
Поени од реакции
6.390
Ќе и се реваншираме на Барса а? :) Инаку во финалето сме како домаќин или гостин?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Абе ај бе пак у бели дресови :nesum:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Епа ова е тоа, или ќе им се реваншираме или пациенти у финалињава ќе им станеме. Нема трето!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Лошо е коо неможеш да гледаш утакмица на Манчестер... ного е лошо и коо неможеш ни у полуфинале ЛШ да гледаш как Јунајтед газе... а најлошо е коо неможеш тва да го прааш заради државата за која го даваш живото, дека шо припаѓаш, а тебе те праат Бугарин... Некој ќе го јаде стапо... Без разлика на тај маабет, срцето за тва чука, за Јунајтед, да се чека, да се виде, да се надева... Па јас се надевам оти ќе изиграаме така (как шо викате оти сношти сме изиграле) и против Челзи и против Барса... Нема да има ништо подобро...

А јас па лек маж, се кладам на затвор оти Реал-Манчестер ќе играт финале...

Нојер статичен, нека пасе пржлоци по некоја ливада. Мразам да дојде таков голман кај нас. Мурињо ѕвер. Фергусон институција! Поздрав.

Take me home United Road... to Old Trafford... to the place I belong...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе ај бе пак у бели дресови :nesum:
Нека средат барем со црните да играме, боље се :tapp:

--- надополнето ---

Смирено дечки иначе, Ферги не прави исти грешки два пати, уште пред година дена изјави дека знае што му беше грешката во 2009.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Се добро, само нека има некој нормален судија!

A

apidrone

Гостин
Смирено дечки иначе, Ферги не прави исти грешки два пати, уште пред година дена изјави дека знае што му беше грешката во 2009.
А кажа ли барем што беше? :)

--- надополнето ---

Зашто гости?Први играме нели.
Имаше ждрепка и за тоа.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А кажа ли барем што беше? :)

--- надополнето ---

Имаше ждрепка и за тоа.
Затоа е Ферги најдобриот менаџер, ништо не кажува во јавноста, а и тоа што ќе го каже е априлилили :pos: Пред мечот со Арсенал во ФА вика Валенсија ќе е уште 2 недели аут и го гледаш Валенсија се загрева :icon_lol: Пак мислам дека Флечер беше алката што ни фалеше, според мене тоа ќе е голем плус, царот на копачите ќе треба да разбива.

Kajgana Shop

На врв Bottom