Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Има една тема во фудбал која носи наслов „Кој фудбалер од омразената екипа најповеќе го почитуваш“... Не миселв да пишам многу, но некако рацете ми се залепија за тастатура, па ми дојде да го споделам и со Вас тука... Не е ништо посебно, но еве paste...

Значи ако се задржам на името на темата, тогаш треба да имам само еден одговор.. Ако навивам за Арсенал, логично е Јунајтед да ми е најомразена....

Но, ако има еден човек кој го почитувам, ценам, восхитувам тоа е дефинитивно Рајан Гигс... Човекот е пример како еден фудбалер треба да се однесува на терен и вон него... Легендата на Манчестер Јунајтед е мојот човек на кој му се восхитувам, и човек од кој сакам моите фудбалери од Арсенал да научат нешто... Човекот кој остави длабока трага врз Англискиот фудбал и светскио воопшто... Човекот на кој неговото име, ќе биде испишано со златни букви во историјата на Манчестер Јунајтед, како најголем, и човекот кој плени со својата хариза, пожртвуваност и љубов кон само еден тим во неговиот живот... Иако игра за нашиот би рекол, налјут ривал, бидејќи омразен е збор кој не сакам да го употребувам, секогаш ќе го паметам како она што е...ЛЕГЕНДА... Ако еден ден, син ми, ме праша кој беа најдобри фудбалери во твоето време, сигурно дека ќе му кажам дека биле Беркамп и Анри, но секогаш, секогаш ќе му го кажувам и името на човеков...

Рајан Гигс....

Поздрав

A

apidrone

Гостин
Инаку коњот на Ферги денес победил во некој куп и освоил 27.000 фунти награда, си ги врати парите од казната :pos:
Оној коњот (Гибралтар ли се викаше) што се расправаа со Мекманус чив бил? :)

B

BooBojan

Гостин
Има една тема во фудбал која носи наслов „Кој фудбалер од омразената екипа најповеќе го почитуваш“... Не миселв да пишам многу, но некако рацете ми се залепија за тастатура, па ми дојде да го споделам и со Вас тука... Не е ништо посебно, но еве paste...

Значи ако се задржам на името на темата, тогаш треба да имам само еден одговор.. Ако навивам за Арсенал, логично е Јунајтед да ми е најомразена....

Но, ако има еден човек кој го почитувам, ценам, восхитувам тоа е дефинитивно Рајан Гигс... Човекот е пример како еден фудбалер треба да се однесува на терен и вон него... Легендата на Манчестер Јунајтед е мојот човек на кој му се восхитувам, и човек од кој сакам моите фудбалери од Арсенал да научат нешто... Човекот кој остави длабока трага врз Англискиот фудбал и светскио воопшто... Човекот на кој неговото име, ќе биде испишано со златни букви во историјата на Манчестер Јунајтед, како најголем, и човекот кој плени со својата хариза, пожртвуваност и љубов кон само еден тим во неговиот живот... Иако игра за нашиот би рекол, налјут ривал, бидејќи омразен е збор кој не сакам да го употребувам, секогаш ќе го паметам како она што е...ЛЕГЕНДА... Ако еден ден, син ми, ме праша кој беа најдобри фудбалери во твоето време, сигурно дека ќе му кажам дека биле Беркамп и Анри, но секогаш, секогаш ќе му го кажувам и името на човеков...

Рајан Гигс....

Поздрав
Признавам дека Вива соковите се најдбри!!:aplauz::helou::)
Знам дека сите вие им се восхитувате на фудбалерите на Јунајтед.
Ама морам да кажам дека како фудбалер Гигс најмногу го почитувам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Евра: Нема пензионирање за менаџерот

Пред еден меч, почна да ни зборува како повеќето често зборуваат дека тој ќе се повлече и не праша дали навистина сериозно мислиме дека тој само ќе седи дома, ќе гледа ТВ и нема да прави ништо? Ни рече дека нема шанси, го работи ова цел живот и ќе го работи ова додека умре.“

:eek:jea:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1270182/PATRICE-EVRA-EXCLUSIVE-Manchester-United-Fergies-hair-dryer-Carlos-Tevez-.html

Еве го целото интервју, за се` зборува, кој сака нека чита.

For Tevez:

'He played with his heart. I know him. I still go to his house and I know he still loves United. I don't want to make a problem for him with City, but it suited his identity here.

:icon_lol:

Becks : "Javier, enjoy playing for Manchester United. It’s the best club in the world." Wasn't that Real Madrid Becks, or you are a grown up now? :icon_mrgr:

--- надополнето ---

stu holden: Just had sincere phone call from Jonny Evans wishing me best in recovery, def wasn't intentional just unfortunate part of game.

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1270182/PATRICE-EVRA-EXCLUSIVE-Manchester-United-Fergies-hair-dryer-Carlos-Tevez-.html

Еве го целото интервју, за се` зборува, кој сака нека чита.

For Tevez:

'He played with his heart. I know him. I still go to his house and I know he still loves United. I don't want to make a problem for him with City, but it suited his identity here.

:icon_lol:

Becks : "Javier, enjoy playing for Manchester United. It’s the best club in the world." Wasn't that Real Madrid Becks, or you are a grown up now? :icon_mrgr:
ауу интервјуто со Евра, се наежив целиот:vozbud: затоа ми е favourite player и гордо му го носам дресот :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Холден ќе отсуствува 6 месеци од терените поради повреда. Сепак не бил наивен стартот на Еванс.

Одличниот гол на Погба го има на официјално во Today at OT. Погледенете го ремек дело. :D

G

Gray Foxx

Гостин
'But I am not a bad boy. When I go into a challenge I go to win the ball. Never to hurt someone. It's why I was upset when Fabregas did it to me at the end of last season. It was probably why I said afterwards that Arsenal were like babies. I was upset because of the challenge. If you want to hurt someone, you invite them outside, away from the pitch, away from people and the referee. Just me and you. You don't try to hurt people on the pitch.'

:icon_cool

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе зашо зборите така не бил наивен стартот од Еванс? Па и Холден не беше баш нежен, момент решаваше дали Еванс или Холден ќе се повредат онака. Ако се повредеше Џони како што ни тргна со таквите повреди ќе го пцуевте Холден. И самиот Холден си признава дека стартот беше остар од обајцата ама немало никаква намера. Знам дека не го сакате Еванс ама еве интервјуто со Евра ме потсети колку беше крш кога дојде во Јунајтед, изгубен Германец.
А за голот на Погба да, Вил Кин вика дека е најубав гол што го има досега дадено, се надевам дека Ферги летоска ќе го земе на пријателските мечеви.

Еве го

http://www.twitvid.com/9WDH9

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Еве ви го дресот за следната сезона:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Абе зашо зборите така не бил наивен стартот од Еванс? Па и Холден не беше баш нежен, момент решаваше дали Еванс или Холден ќе се повредат онака. Ако се повредеше Џони како што ни тргна со таквите повреди ќе го пцуевте Холден. И самиот Холден си признава дека стартот беше остар од обајцата ама немало никаква намера. Знам дека не го сакате Еванс ама еве интервјуто со Евра ме потсети колку беше крш кога дојде во Јунајтед, изгубен Германец.
А за голот на Погба да, Вил Кин вика дека е најубав гол што го има досега дадено, се надевам дека Ферги летоска ќе го земе на пријателските мечеви.

Еве го

http://www.twitvid.com/9WDH9
Значи не реков дека го мразам Еванс или нешто друго. Еванс е млад талентиран фудбалер и покрај Рио и Вида има уште многу да учи се надевам дека ќе биде многу добар играч во иднина. Црвениот картон во саботата беше заслужен подебелиот крај го извлече Холден се повреди и еве го нема да игра 6 месеци. Да се повредеше Еванс исто Холден ќе требаше да добие црвен. Кој и да се повредеше спортивниот играч мораше да добие црвен картон.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
And officialy, Manchester United are the most popular football club in the world, with the highest average home attendance in Europe.

И најдов уште еден интересен податок кој ни на крај памет дека е така, не знаев дека договорот со Аон е највреден, мислев дека Реал од bwin земаат повеќе

At the beginning of the 2010–11 season, American reinsurance company Aon became the club's principal sponsor in a four-year deal reputed to be worth approximately £80 million, making it the most lucrative shirt sponsorship deal in football history.

--- надополнето ---

Еве ви го дресот за следната сезона:

Најсериозно мислам дека управата на Јунајтед треба да размисли дали да го продолжи договорот со Nike. Опремата за тренинг е одлична ама дресовите... Гостинскиот сезонава ми е крш, кај ракавите ми е глупаво решен. Крагњата на овие моментални домашни дресови е ок, ама оваа на идните е ко јакните што ги носат во USA спортистите од колеџ тимовите. Се плашам за голманскиот дрес, не ме ни чуди што ВДС оди во пензија :pred:

Kajgana Shop

На врв Bottom