Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На Спорт Клуб + моментално има реприза, 63 минута е, ќе му се израдувам јас на голот уште еднаш, па ќе си легнам :)

http://therepublikofmancunia.com/video-evans-red-card-vs-bolton/

Еве ја пак ситуацијата за картонот. Океј, можеби и Еванс е крив, но и Холден не беше баш најнежен, гледате дека и тој отиде со отворен ѓон на топката, но Еванс ја стигна прв и притоа го повреди грингосот, Еванс не беше ни изгребан, нормално, магаре :) Сакам да кажам дека и Холден не беше баш невин тука.

Еве ја пак ситуацијата за картонот. Океј, можеби и Еванс е крив, но и Холден не беше баш најнежен, гледате дека и тој отиде со отворен ѓон на топката, но Еванс ја стигна прв и притоа го повреди грингосот, Еванс не беше ни изгребан, нормално, магаре :) Сакам да кажам дека и Холден не беше баш невин тука.

Пишах у ПЛ темата за ситуацијата. Еванс чист црвен, ама как шо викаш и ти, и типо ојде остро. Е сега, поарно нека му дадат црвен картон на Еванс отколко да му скршат нога. Тва е фудбало. Иначе и на тај треба барем жолт картон :)

Голот на Погба од вчера, енибади?

Douglas Costa is in the starting line-up for Shakhtar Donetsk against Volyn Lutsk in Ukraine this afternoon

Брзо се договориле со Гил изгледа :)

Значи овој старт е чист црвен нема бунење тука иако Холден не беше нежен Еванс отиде на топка ама ја утна и по нога. Вчера кога викав ме убедувавте со Боби дека не е црвен.

Значи овој старт е чист црвен нема бунење тука иако Холден не беше нежен Еванс отиде на топка ама ја утна и по нога. Вчера кога викав ме убедувавте со Боби дека не е црвен.

Јас не гледам дека ја утнува, баш прв ја допре и ја изби и потоа судар, и двајцата беа во лизгање, тешко можеш да запреш две тела што одат така кон судир, и да сакаше Еванс не можеше поинаку да изреагира тука. :)

--- надополнето ---

scaled.php

Светото Тројство кај градоначалникот на Манчестер

Дајте бе квалитетно видео да го видам голот, да не тражам по нет :)... иначе се гледаше во Скопје таму во кафичот заедно?... сакав да дојдам, ама незнаев дали вака за послаби натпревари се собирате... :)

what's the point of ban if he can use phone? lol

Добро прашање.

Touchline казна е, на полувреме оди и во соблекувална. Може и мегафон да земе и од трибина да се дере, не е забрането. А што е поентата на ваква казна најдобро да ги прашаш од ФА :)

Инаку коњот на Ферги денес победил во некој куп и освоил 27.000 фунти награда, си ги врати парите од казната :pos:

Инаку коњот на Ферги денес победил во некој куп и освоил 27.000 фунти награда, си ги врати парите од казната :pos:
Ахахаха, ебате ѕверот :) Абе какво враќање, казната му ја плаќа клубот, а овие парички си се негови :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom