Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да кажам дека и Холден не беше баш невин тука.http://therepublikofmancunia.com/video-evans-red-card-vs-bolton/
Еве ја пак ситуацијата за картонот. Океј, можеби и Еванс е крив, но и Холден не беше баш најнежен, гледате дека и тој отиде со отворен ѓон на топката, но Еванс ја стигна прв и притоа го повреди грингосот, Еванс не беше ни изгребан, нормално, магареСакам да кажам дека и Холден не беше баш невин тука.

Значи овој старт е чист црвен нема бунење тука иако Холден не беше нежен Еванс отиде на топка ама ја утна и по нога. Вчера кога викав ме убедувавте со Боби дека не е црвен.http://therepublikofmancunia.com/video-evans-red-card-vs-bolton/
Еве ја пак ситуацијата за картонот. Океј, можеби и Еванс е крив, но и Холден не беше баш најнежен, гледате дека и тој отиде со отворен ѓон на топката, но Еванс ја стигна прв и притоа го повреди грингосот, Еванс не беше ни изгребан, нормално, магареСакам да кажам дека и Холден не беше баш невин тука.
Значи овој старт е чист црвен нема бунење тука иако Холден не беше нежен Еванс отиде на топка ама ја утна и по нога. Вчера кога викав ме убедувавте со Боби дека не е црвен.

Или па вчера не е бил он тоа туку некој што чичи на него :smir:Douglas Costa is in the starting line-up for Shakhtar Donetsk against Volyn Lutsk in Ukraine this afternoon
Брзо се договориле со Гил изгледа![]()
Одамна го купив овој на Мастер Лига (PES11)Douglas Costa is in the starting line-up for Shakhtar Donetsk against Volyn Lutsk in Ukraine this afternoon
Брзо се договориле со Гил изгледа![]()

... иначе се гледаше во Скопје таму во кафичот заедно?... сакав да дојдам, ама незнаев дали вака за послаби натпревари се собирате... 
We're Man United, we'll ring who we want!
![]()
Со Вест Хем и со Шити нема да користи телефон, смири си ги стравовите.what's the point of ban if he can use phone? lol
Добро прашање.
what's the point of ban if he can use phone? lol
Добро прашање.

Ахахаха, ебате ѕверотИнаку коњот на Ферги денес победил во некој куп и освоил 27.000 фунти награда, си ги врати парите од казната![]()
Абе какво враќање, казната му ја плаќа клубот, а овие парички си се негови