Незнам дали ќе продолжам да гледам Премиер Лига и да пишам на тај форум ако Јунајтед не освоо титула таа сезона... Глупа утакмица... Судијата си га заврши работта шо му га дадел Роман. За ВДС не треба коментар, Видич исто, макар со црвен картон шо заврши, прав капитен, србин, балканец, најдобар дефанзивец, играчиште! Ошеј стабилен, не го дриблаа, не беше лош. Смолинг добар, послушно дете, нека уче од србино, пенало не беше намерен едноставно пушти нога на топка, за мене е пенал тва, роналдињо беше залетан, ситуација, случува се. Евра ѕвер и он, истепаа го по левата страна, јака црна коска! Флечер прво полувреме преврте игралиштето, дека не го садеш там никне, за мене најдобар на таа утакмица, па и шо ќеф ми направи коо го помина на центаро там Есиен или кој беше, па па нека викат оти е копач. Керик од позадина беше и он добар. Сколс снајперисто каква топка му даде на Руни, од каква ситуација, одличен беше и он. Нани конкретен, различен карактер од утакмиците против послаби противници, покрај корнер знаменцето му га скрија топката на Иванович у чорапите, ного го фаулираа, не го оставија да игра. Чичарито машинка, борбен бумбар, трче, рипа, бутка се, алал да му е, само да потпорасне малко. Руни даде гол как на фифа, се заврте как хелихоптер, ама незнам зашо МОМ, направи ного грешки, промаши шанси... У пичку матер, сите добро изиграа зашо не победииме? Прво полувреме гашти, танга! Игралиштето од 50х100 го направија 200х400, требаше уште една топка за Челзи да пуштат, иако и они имаа 2 шанси од полуконтри. Немаа решение за нашата игра, ние го почнааме второ исто как првото, они не притиснаа, они почнаа да копат. Да, исто така как ние шо викаме за ВБА, Волвс и другите копачи. Не можам да му земам топката, удри по нозете. Од таа уткамица на Манчестер видех карактер повеќе од било која друга утакмица таа сезона, штета шо беше дерби, против не било каква екипа, па неможееме и против судиите да се бореме. Мака ми е и шо Македа не беше тука, да дадеше некој гол пак со рака, да ги нахранеме тие гладните од фан клуб Челзи, сега глумат сродни душички. Ного глупо се осеќаах сношти, ми се повраќаше од перверзијата на Челзи. Па и тај Лампард, дава гол и покажува со рацете накај небото. Нели е срамно после тие ситуации у таа утакмица? Патетика, иста как таа кај нивните фанове, шо мислеш за убиство признават ако искрено кажат не беше реално, па да си напрааме маабет как човеци, как англичане... Па сите се радуват за победата на Челзи, и после не се вртело се околу Јунајтед, после Манчестер Јунајтед не бил врх...
п.с. Потего на Гигс со пета
![Дрк :drk: :drk:](/styles/default/xenforo/emot/drk.gif)
Лампард, Есиен и Малуда, трујцата заедно неможат таков да напраат!
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)