Гзлак си бате како мене исто Видимо се тамуНеам ни 400 пријатели а камоли ли 4000
Eве сабајле што добив по порака од Urban Dance:
Urban Dance vi dodeluva gratis bilet za zabavata Greatest Hits 7 na 12 Mart vo Metropolis Arenata!
Vaseto ime e odbrano po slucaen izbor.Dokolku sakate da prisustvuvate na zabavata se sto treba da napravite e da pratite povratna poraka so vaseto ime i prezime.
Potoa ke bidete registrirani vo bazata na podatoci i ke moze besplatno da vlezete na zabavata so toa sto ke si ja podignete vleznicata licno so bilo kakov dokument za identifikacija na samiot vlez od Metropolis Arenata,istata vecer koga ke se odrzuva zurkata.
Gratis biletot moze da se iskoristi samo licno od vas i ne moze da se dade na drugo lice!
Pozdrav
Urban Dance Team
И што е за жалење ??Сите што хејтате дека на журкиве иделе свашта народ од турбофолкери до металци ве жалам. Значи како прво журка е и кој сака ќе си оди па макар и да не ја слуша таа музика, може отишол да брка некое пиќе шо го знаеш. Како второ не вреди да се замарате со вакви муабети, значи глејте си за вас не знам што го тупат сите ова? (ова го имам приметено веќе многу одамна, додека бев нуб на фоумов)
Како лизга бркање на пиќиња на вакви журки самоИ што е за жалење ??
Тоа дека на ваквите журки има повеќе турбофолкери од трансери е факт и неможе никој да каже дека не е така. Незнам само зошто зафаќаат место и одат на транс журки коа веќе не ја сакаат електронската музика, ако се надеваат на некоја микс од аца лукас гадно се лажат...
Ако му е на некој до бркање „пиќе“ тоа подобро ќе му оди на друго место...
да де ќе фати 5-6 женски (иначе истиот ефект ќе го добие и у полн автобус ) ќе се испосликаат и другиот ден ќе бидат опасни... биле на грејтест хитс, ги виделе бабура и навигатор у живо (сателит, бушава азбука и кхазар нема да дочекаат да ги видат касно е, а и навигатор некои не дочекуваат да го видат...)Како лизга бркање на пиќиња на вакви журки само
Ако сум сакал транс не сум требал да идам на грејтест !?Ти бачко да сакаш транс, нема да идеш на грејтест, на грејтест идам да шмекнам, да се видам со луѓе што не сум ги видел, да пукнам ваму таму сеир, да послушам малку музика, не дека ти лежи стилот на музика, ама пак не ми ни зуи во мозок. поѕенѕам, да си поминам убаво вечерта и да си отидам дома со широк осмех.
Да не ги откажеа ранк 1 во колосеум и те како ке имаше каде да се иде на ТРАНС !....во овој случај како алтернативна журка се надевам само дека ке биде боље од претходниот ГХ...Ако сум сакал транс не сум требал да идам на грејтест !?
Ако тие што слушаат електронска музика не треба да идат на грејтест незнам кој треба да иде...
Два различни настани ти се тоа.Прашање: дали овој Greatest Hits 7 всушност ќе биде Urban Dance Festival (za koj imam slisnato deka se odrzuva vo noemvri i april) ? Ili e samo edna od mnogute zurki na saemot a, Urban Dane Festival ke se odrzi za mesec vreme vo Metropolis ? Fala odnapred :helou:
A koi hitovi ti ocekuvase da gi slusnes vo 2010 ??Ќе биде доброо ... само ако не направат како прошлиот пат...
грејтест хитс 2010 ... а ни еден хит од 2010 не пуштија :/ ..
Види прва страна не биди мрзаИма некоја информација за лајн апот?
прочитај ти што пишал сателит на прва страна за лајн апотВиди прва страна не биди мрза