GREATEST HITS 7 @ Метрополис Арена - Back 2 Back Edition - 12.03.2011

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
И некои информации за line up уште нема ?

сеа нешто прочитав на фб евентот навигатор пишал дека хип-хоп ќе биде од 22:30-00:30

Само шо дознав дека имам гратис од clubbersguide, а имав купено карта.

Кога има има, ама кога нема... :)

Edina informacija koja mozam da vi ja dadam za sega e deka jas i Khazar ke bideme vednas posle Bushava Azbuka i Navigator, koe ke bide vremeto koga ke pocneme neznam, ama spored site matematiki bi trebalo da sme nekade 2:30 - 3 maximum pocnaci :-)

Kako i da e, se gleame tamu, cela ekipa nestrplivo ja ceka zurkava, ne za drugo, site parovi sto sme za b2b edvaj cekame da pustame posto retkost e vaka da se naredime da vrtime. Se nadevam deka ko nas sto ke ni bide keif i super provodot deka i na site ke im bide, bar ke se potrudime da e taka :-)

Pozz se gleame za koj saat

сателит а хип хоп од коа до коа ќе биде ?

Ајри со чваре се од 10-10 и пол негде ваљда до 11 и пол, е сеа нез дали се последни,први или у средина.

Зарем прв дојдов дома?Да си пишам си дојдов пред малку и си пројдов супер од 12 отидов и таман накај 1.30,15 за 2 се расчисти и до 4 ипол уживанции пред бина.И така импресиите супер ми се :)

МНОГУУУУУУУУУУУУУУУУ ДЕЦАААААААААААААА ФУЛЛЛ све 15 до 16 години па ај порано си идеа у 1 сеа бе брат до 2 и пол неможе да си отидат да им ибамм не идам веќе !

МНОГУУУУУУУУУУУУУУУУ ДЕЦАААААААААААААА ФУЛЛЛ све 15 до 16 години па ај порано си идеа у 1 сеа бе брат до 2 и пол неможе да си отидат да им ибамм не идам веќе !
аман бре... и ти и сите други шо се жалат до пред некое време имале 15-16... па јбг не сакаат тие да се журкаат? морее...

Сфаќам ја журкање ама ова беше веќе претеризам многу напатени, напувани децки фаци со пиво у рака кои дошле само колку да ги видат дека биле таму..

Сфаќам ја журкање ама ова беше веќе претеризам многу напатени, напувани децки фаци со пиво у рака кои дошле само колку да ги видат дека биле таму..

Epa ete naucite nesto od ova.....koga i vie ke stanete roditeli i koga vasite deca ke imaat 15-16 godini, zabranete im da odat na zurki za da ne im smetaat na postarite

:pos2: Јас старосната граница ја приметив уште на паркинг,бидејќи претходната вечер бев на Турбо Рок Фестивал и неможев да најдам место за паркинг 15-20 минути и лугето во просек беа стари 24+ години,а на Грејтест одма најдов и тоа на почеток. :)

Шо има везе шо луѓе имало, ја топ си поминав и за разлика од минатите 3-4 пати ниеден DJ не ме разочара, дури и бабура беше ок, за чудо.Едино шо 2 пати прекина музиката (барем во периодот коа ја бев) не ми се свиѓаше, другото медови

Хајлајтс од вчера (барем за мене и мојата екипа)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom