GREATEST HITS 7 @ Метрополис Арена - Back 2 Back Edition - 12.03.2011

S&M

Детектив
Член од
2 март 2011
Мислења
31
Поени од реакции
3
Ќе биде доброо ... само ако не направат како прошлиот пат...
грејтест хитс 2010 ... а ни еден хит од 2010 не пуштија :/ ..

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Неам ни 400 пријатели а камоли ли 4000 :)
Eве сабајле што добив по порака од Urban Dance:

Urban Dance vi dodeluva gratis bilet za zabavata Greatest Hits 7 na 12 Mart vo Metropolis Arenata!
Vaseto ime e odbrano po slucaen izbor.Dokolku sakate da prisustvuvate na zabavata se sto treba da napravite e da pratite povratna poraka so vaseto ime i prezime.
Potoa ke bidete registrirani vo bazata na podatoci i ke moze besplatno da vlezete na zabavata so toa sto ke si ja podignete vleznicata licno so bilo kakov dokument za identifikacija na samiot vlez od Metropolis Arenata,istata vecer koga ke se odrzuva zurkata.
Gratis biletot moze da se iskoristi samo licno od vas i ne moze da se dade na drugo lice!
Pozdrav
Urban Dance Team
Гзлак си бате како мене исто :) Видимо се таму :)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Сите што хејтате дека на журкиве иделе свашта народ од турбофолкери до металци ве жалам. Значи како прво журка е и кој сака ќе си оди па макар и да не ја слуша таа музика, може отишол да брка некое пиќе шо го знаеш. Како второ не вреди да се замарате со вакви муабети, значи глејте си за вас не знам што го тупат сите ова? (ова го имам приметено веќе многу одамна, додека бев нуб на фоумов)
И што е за жалење ??
Тоа дека на ваквите журки има повеќе турбофолкери од трансери е факт и неможе никој да каже дека не е така. Незнам само зошто зафаќаат место и одат на транс журки коа веќе не ја сакаат електронската музика, ако се надеваат на некоја микс од аца лукас гадно се лажат...
Ако му е на некој до бркање „пиќе“ тоа подобро ќе му оди на друго место...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
И што е за жалење ??
Тоа дека на ваквите журки има повеќе турбофолкери од трансери е факт и неможе никој да каже дека не е така. Незнам само зошто зафаќаат место и одат на транс журки коа веќе не ја сакаат електронската музика, ако се надеваат на некоја микс од аца лукас гадно се лажат...
Ако му е на некој до бркање „пиќе“ тоа подобро ќе му оди на друго место...
Како лизга бркање на пиќиња на вакви журки само ;)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Како лизга бркање на пиќиња на вакви журки само ;)
да де ќе фати 5-6 женски (иначе истиот ефект ќе го добие и у полн автобус :D:D:D:D) ќе се испосликаат и другиот ден ќе бидат опасни... биле на грејтест хитс, ги виделе бабура и навигатор у живо (сателит, бушава азбука и кхазар нема да дочекаат да ги видат касно е, а и навигатор некои не дочекуваат да го видат...)
Едина добра страна е што ваквите „трансери“ си одат у 2 саат па од 2 се ослободува простор

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Ти бачко да сакаш транс, нема да идеш на грејтест, на грејтест идам да шмекнам, да се видам со луѓе што не сум ги видел, да пукнам ваму таму сеир, да послушам малку музика, не дека ти лежи стилот на музика, ама пак не ми ни зуи во мозок. поѕенѕам, да си поминам убаво вечерта и да си отидам дома со широк осмех.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ти бачко да сакаш транс, нема да идеш на грејтест, на грејтест идам да шмекнам, да се видам со луѓе што не сум ги видел, да пукнам ваму таму сеир, да послушам малку музика, не дека ти лежи стилот на музика, ама пак не ми ни зуи во мозок. поѕенѕам, да си поминам убаво вечерта и да си отидам дома со широк осмех.
Ако сум сакал транс не сум требал да идам на грејтест !?
Ако тие што слушаат електронска музика не треба да идат на грејтест незнам кој треба да иде...
Ми изглеа како да се препозна у муабетот за турбофолкерите...

Член од
22 март 2009
Мислења
117
Поени од реакции
12
Ако сум сакал транс не сум требал да идам на грејтест !?
Ако тие што слушаат електронска музика не треба да идат на грејтест незнам кој треба да иде...
Да не ги откажеа ранк 1 во колосеум и те како ке имаше каде да се иде на ТРАНС !....во овој случај како алтернативна журка се надевам само дека ке биде боље од претходниот ГХ...

Член од
26 јуни 2010
Мислења
36
Поени од реакции
4
Прашање: дали овој Greatest Hits 7 всушност ќе биде Urban Dance Festival (za koj imam slisnato deka se odrzuva vo noemvri i april) ? Ili e samo edna od mnogute zurki na saemot a, Urban Dane Festival ke se odrzi za mesec vreme vo Metropolis ? Fala odnapred :helou:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Прашање: дали овој Greatest Hits 7 всушност ќе биде Urban Dance Festival (za koj imam slisnato deka se odrzuva vo noemvri i april) ? Ili e samo edna od mnogute zurki na saemot a, Urban Dane Festival ke se odrzi za mesec vreme vo Metropolis ? Fala odnapred :helou:
Два различни настани ти се тоа. :)

Член од
13 февруари 2010
Мислења
80
Поени од реакции
18
Ќе биде доброо ... само ако не направат како прошлиот пат...
грејтест хитс 2010 ... а ни еден хит од 2010 не пуштија :/ ..
A koi hitovi ti ocekuvase da gi slusnes vo 2010 ??
Bee Gees - Staying Alive ?? ili mozhda YMCA od Village People ??

Ako nesto sto si slusnal ne ti e poznato ne znaci deka ne e hit.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Има некоја информација за лајн апот?

Kajgana Shop

На врв Bottom