GREATEST HITS 7 @ Метрополис Арена - Back 2 Back Edition - 12.03.2011

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
се надевам децана ке си отидат до 1 и пол.... жити се види коментари на фејсубк... ке се пукам у колено :))))

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Хахаха па и јас сум дете ама сум до некаде доста добро запознаен со музикава и настаниве така да немора да значи дека ако идат 90% од младинава под 18 год дека сите се таму ради да се пофалат дека биле а уствари немаат ни П од познавање на ваков тип музика и од познавање на некои од диџеиве има некои кои сакаат стварно добро да си се изнажуркаат и да слушнат супер сетови, поздрав се гледаме таму

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
абе нека идат не ми сметаат али нека се понашаат као шо треба

The Gamer

Човекот шо гејма
Член од
18 февруари 2011
Мислења
109
Поени од реакции
27
Ќе има рок на почеток ко предходните пати ?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Ноп, само 4 рап диџеи, остатокот се диџеи кои пуштаат електронска музика.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Му се оди на некој заедно? Само шо добив гратис па некако ми се приоде на ова, последен пат бев Greatest 3 или 4 не ми текнува знам одамна беше :)

Хаусер!

Јас Срце Куќа Нота
Член од
23 февруари 2011
Мислења
33
Поени од реакции
22
Добра журка ќе биде, посебно поради Back to Back сетовите, многу пооригинални иеди се појавуваат така :)
Едвај чекам.
Само проблем е што ќе има ПРЕМНОГУ луѓе кои воопшто не слушаат електронска музика, а ќе се праат дека секој ден по дома слушаат....

I

IBIZA SOUND

Гостин
Па секој шо се рачуна клабер у државава барем еднаш би требало да чуе за овие набројаниве, без разлика кој правец го фура, колку толку експонирани се баткиве низ државава.

Power е момак од Драчево и пушта некој хаус.... Флудер е клаберот* кој пушта техно.... Мирко Попов незнам као не си чул за него досеа, момакот од PMG, доста експониран у електроникава кај нас... Нино не сум го слушал, али барем сум чул за момакот.... Горан Кан и тој пред некоја година беше позастапен на сценава, инаку техно пушта, сеа се губи чат пат, може фатил кривини, а Самоил е момак у Прага мислам уше живее, и имал доста соработки со доста фацки низ европава и светов, и фура техно... така да то је то...
_____________________________________________________________________________________________________________________________

sakav istoto da go pisam. Kako moze da ne ste slusnale za ovie nabrojanite a se kazuvate deka slusate vakva muzika
aj ako ste 20 ili pod 20 godini moze da se kaze deka e opravdano (iako ne e ni toa opravduvanje) :)

P.S. inaku ocekuvam dobra zurka

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Сите што хејтате дека на журкиве иделе свашта народ од турбофолкери до металци ве жалам. Значи како прво журка е и кој сака ќе си оди па макар и да не ја слуша таа музика, може отишол да брка некое пиќе шо го знаеш. Како второ не вреди да се замарате со вакви муабети, значи глејте си за вас не знам што го тупат сите ова? (ова го имам приметено веќе многу одамна, додека бев нуб на фоумов)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
Абе, се делат гратиси по фејсбук или ме заебава мене некој ?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Ако имаш над 4000 пријатели на ФБ и ја рекламираш журката во договор со организаторите, тие ќе ти обезбедат гратис.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
Ако имаш над 4000 пријатели на ФБ и ја рекламираш журката во договор со организаторите, тие ќе ти обезбедат гратис.
Неам ни 400 пријатели а камоли ли 4000 :)
Eве сабајле што добив по порака од Urban Dance:

Urban Dance vi dodeluva gratis bilet za zabavata Greatest Hits 7 na 12 Mart vo Metropolis Arenata!
Vaseto ime e odbrano po slucaen izbor.Dokolku sakate da prisustvuvate na zabavata se sto treba da napravite e da pratite povratna poraka so vaseto ime i prezime.
Potoa ke bidete registrirani vo bazata na podatoci i ke moze besplatno da vlezete na zabavata so toa sto ke si ja podignete vleznicata licno so bilo kakov dokument za identifikacija na samiot vlez od Metropolis Arenata,istata vecer koga ke se odrzuva zurkata.
Gratis biletot moze da se iskoristi samo licno od vas i ne moze da se dade na drugo lice!
Pozdrav
Urban Dance Team

П

Паган-др

Гостин
Неам ни 400 пријатели а камоли ли 4000 :)
Eве сабајле што добив по порака од Urban Dance:

Urban Dance vi dodeluva gratis bilet za zabavata Greatest Hits 7 na 12 Mart vo Metropolis Arenata!
Vaseto ime e odbrano po slucaen izbor.Dokolku sakate da prisustvuvate na zabavata se sto treba da napravite e da pratite povratna poraka so vaseto ime i prezime.
Potoa ke bidete registrirani vo bazata na podatoci i ke moze besplatno da vlezete na zabavata so toa sto ke si ja podignete vleznicata licno so bilo kakov dokument za identifikacija na samiot vlez od Metropolis Arenata,istata vecer koga ke se odrzuva zurkata.
Gratis biletot moze da se iskoristi samo licno od vas i ne moze da se dade na drugo lice!
Pozdrav
Urban Dance Team
Не е заебанција. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom