А да дадеш повеќе објаснување некако насловот на темата и прашањето не ми идат, кога веќе се отвара тема треба да кажеш и за себе.
Инаку би се вратила во древен египет едно 3 000 години пред н.е. и би понела дигитален апарт хехе какви фотки ќе направам
Во тој случај, би се вратил некаде пред 4000 години во тој временски период, некаде на медитеранот, сакам само една личност да биде со мене, и ке си живеам таму без да ме вознемирува никој и ништо, сам ке се грижам ке посадам растенија, ке јадам плодови ке ловам мали животни....и не се враќам назат во ова очајно вештачко време..
А по темава, штом не може да се патува во иднината тогаш дефинитивно во многу далечно минато (пред 10 000 години) зашто е подеднакво чудно и нејасно како и иднината.
Би се вратил у 338 година пред наша ера и би ги советувал Филип и Александар да не остават еден Грк жив.
Од технологија... веројатно пушки, за да ја опремиме Македонската војска
Стварно шо бара темава во Историја... ова е за ЧДА.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.