П
Паспарту
Гостин
Значи ништо од ЖУРКАТА ПО КОЈА ЌЕ СЕ ПАМЕТИ 2011? Толку помпезно најавувана...
Мое мислење друже...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ништо од ЖУРКАТА ПО КОЈА ЌЕ СЕ ПАМЕТИ 2011? Толку помпезно најавувана...
Мое мислење друже...На Ashley во Колосеум беше 10 пати подобро со многу подобра музика. Ова е мое сосема реално мислење, некој ќе се согласи, а некој не. Во 2010 имаше преку 10 журки подобри од оваа (за споредба). Ако оваа биде журка по која ќе се памети 2011, верувај дека црно ни се пишува.
Светлото беше МИЗЕРИЈА! Колосеум има повеќе светла. Виде ласери,виде ефекти,виде стејџ блајндови??? НИШТО од тоа. А баш тоа го дава најголемиот ефект на секоја журка :nenene: :smir:Нема да пишувам големи рецензии ко што знам, туку ќе бидам краток.
Озвучување - ПРЕјако. Се тресеше цела сала.
Осветлување - ПРЕјако. Браво и за ова.
Видео бимови - ТОП.
Читам и не ми се вервит... Охрид ко беше летово значи беше најјако организирана журка на која некогаш сум бил, музиката беше супер, во глобала беше ок освен луѓето со сандали итн шо ги изгазив по пата ова не знам ме чудит вака шо читам...
Јас бев и тука и во Охрид, и според мене во Охрид беше подобро, иако имаше пола саат чекање за да влезеш...Батка и во Охрид потфрли организацијата на влез ќе се изгинеше. Инаку се друго беше океј. Инаку вака некој што беше вчера и во Охрид, споредба ?