Првоаприлски маскенбал - Paul Van Dyk @ Метрополис Арена - 01.04.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Decki se prodavaat 3 karti u paket, 2000 denari vkupno, site zainteresirani neka pisat u inbox tuka-http://www.facebook.com/profile.php?id=1180633687
Da ne ti krsam film ama urban dance gleam pustaat po fb deka utre (1vi april) ke se prodavaat vip karti po cena od 600den

Ajde sega najdi im go krajot prvicnite najeftini (citaj prvite denovi) kartite za regular ticket bea 650den za fan pit neznam 800 valjda, a sega denta koga e zurkata imash fan pit za 600den :P

Најверојатно слабо оди продажбата на карти, сепак ќе се увериме утре... Иако, многу педерски потег, барем за оние кои имаат купено поскапи карти.

Urban Dance gi informira site svoj fanovi deka Vip Biletite za koncertot na Paul Van Dyk se celosno rasporodadeni.Regular bileti ima uste malku vo ograniceni kolicini i ostanuvaat uste 250 Fan Pit Bileti
Poradi toa Urban Dance i Octopussy najavuvaat deka na 1 april(petok) ke se prodavaat poslednite 250 fan pit bileti po specijalna cena od 600 den isklucivo vo butik Zoom,Gtc prizemje.Rabotno vreme od 09.00-21.00
Tel za info 023111966
Ovaa promocija e pobarana od Menagmentot na PAUL VAN DYK so cel prostorot pred binata da bide celosno ispolnet so fanovi do posledno mesto.
Pobrzajte i obezbedete go vasiot bilet za NAJDOBRATA zurka sto ke se sluci na ovie prostori, so nasiot i vasiot omilen i edinstven - PAUL VAN DYK, Se gledame tamu , ponesete gi vasite nasmevki i maski, spremni za zurka i dobra druzba

Urban Dance team
Еве ви го соопштението кое им стои на ФБ.

Како и да е, убаво да си поминат сите што ќе идат.

Koe vreme otprilika bi trebalo da pocne da pusta PVD?

Исто ко и тиесто официално треба да почне во 1 часот по полноќ но сум убеден во тоа дека ке доцни најмалку 30 минути така да до 2 сат све ке биде спремно за ПВД !

ova nekako ispagja pederska rabota so kartite :)
ili slabo odi prodazbata ili nesto drugo e rabotata
kako i da e site sto ke bidat tamu ubo da si pominat,jas odluciv odam na run vo stip :)

Не ми е јасно сега журкава од 8 или од 10 почиња? И од кога е сетот на PVD? Нема никаде информации

Добро бе што не ви е јасно,ко прв пат на журка да идете.Како може ПВД да пушта у 20 часот.Се знае околу 1 саат до 1 ипол најкасно би требало да почне.
Ајт се гледаме.

ПС: уа уа....уа уа....уа уа :kesa:

Вистински клабер после ТоВ жур пишува рецензија тука на форумов. Доколку е преморен за да напише рецензија пишува „ТоБ брачко, ќе пишам поиш утре“.

На журов или не отишле арни луѓе, или журот бил тапа :)

Тие што не отидоа, ништо не пропуштија... Според мене сосема просечна журка, па така оние што не дојдоа дефинитивно си заштедија пари. Музиката ми се допаѓаше само првиот пола саат, после тоа беше тешко сра*е, сра*е кое дефинитивно не вреди толку пари.

Искрено никогаш не ми сметале деца и ропаци, ама она вчера на ништо не личеше. Човек од планина да ги симнувал луѓево па ќе се однесуваа поцивилизирано. Сеуште е забрането пушењето во затворени објекти? Ако е, организаторот во гз да си ги начука сите цигари што вчера беа запалени...

Тие што не отидоа, ништо не пропуштија... Според мене сосема просечна журка, па така оние што не дојдоа дефинитивно си заштедија пари. Музиката ми се допаѓаше само првиот пола саат, после тоа беше тешко сра*е, сра*е кое дефинитивно не вреди толку пари.

Искрено никогаш не ми сметале деца и ропаци, ама она вчера на ништо не личеше. Човек од планина да ги симнувал луѓево па ќе се однесуваа поцивилизирано. Сеуште е забрането пушењето во затворени објекти? Ако е, организаторот во гз да си ги начука сите цигари што вчера беа запалени...

Значи ништо од ЖУРКАТА ПО КОЈА ЌЕ СЕ ПАМЕТИ 2011? Толку помпезно најавувана...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom