Aj подобјасни ми какви се тие за сите сезони гуми.... или јас имам некоја грешка или ти. Според она што го знам, има летни гуми, има гуми за дожд (UniRoyal), има M+S (Mud + Snow), има само S (Snow). За сите сезони... најчесто ги возат M+S, ама тие се далеку од сите сезони.Сум заборавил да пишам, летни гуми ми требаат или за сите сезони ...
За Мишелинките ти пишав погоре во постот ,тука само ке додадам едно мое мислење.Сум заборавил да пишам, летни гуми ми требаат или за сите сезони ... имам понуда за Continental Sportiva 175-70-13 по 2300 денари од гума, дали се ок ? значи барам средина несакам најскапи/најквалитетни ни најефтини/најчкарт
п.с. знам дека мишелин се меѓу најдобрите на мојата корса имам нови мишелинки ама поскапи се![]()
All season така ги водат и секако летни и зимски ... тие all season им беа поскапи за разлика од летнитеAj подобјасни ми какви се тие за сите сезони гуми.... или јас имам некоја грешка или ти. Според она што го знам, има летни гуми, има гуми за дожд (UniRoyal), има M+S (Mud + Snow), има само S (Snow). За сите сезони... најчесто ги возат M+S, ама тие се далеку од сите сезони.
па тие за дожд ги нарекуваат гуми за сите сезони... во самото име е сексот она УНИројал ги маа коленцата и кичма хахахаAj подобјасни ми какви се тие за сите сезони гуми.... или јас имам некоја грешка или ти. Според она што го знам, има летни гуми, има гуми за дожд (UniRoyal), има M+S (Mud + Snow), има само S (Snow). За сите сезони... најчесто ги возат M+S, ама тие се далеку од сите сезони.