DIESEL STILOT POVTORNO SE VRAKA

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
AIR MAX PATIKITE LANCITE TRENERKITE KOMBINIRANI SO FARMERKI KAKO I KRATKO OSISANA KOSA VO STILLOT NA 90 POVTORNO SE VRAKA MNOGU MOMCI GLEDAM KAKO GO IDOLIZIRAAT STILOV I SE POVEKE NASTOJUVAAT NA NEGO STO MISLITE VIE ZA TOA

--- надополнето ---

ZELDI WERPO KONZA !!!!!! MUNZE KONZA ;)

ме боли пенис за стилот (без навреда)
моеш да си кул и најлејм да си облечен

^qft +1

Или пак како мене,се облакам лејм и сум анкул и бидејки денес анкул=кул автоматски сум кул.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Шознам јас не сум приметил низ град да се шетаат со фармерки и тренерка.

фармерка и горна тренерка...тоа белградските „мафијаши’’, поточно кнеле голубович го носел уште во раните 90’ години... и ден денес кога ке видам некој у таков стил одма си правам слика дека тој човек сака да глуми или е со желба да стане „мафијаш’’

Хаха....Стил у мкд.......сите нешто чуле ама не разбрале.........абе иштампам си мајца фармерки ефитнки и си терам кој стил кој сини очи.Како и да е има луге што им е тоа хоби/манија шо да е ама некако ногу погрешно ги укапират работите.

Па секогаш после емитување на некој филм во стилот на ,,Ране‘‘ тие што го немаат гледано почнуваат да фурат таков стил. Мора некој да ги замени постариве... Ако ги фатам со тие ланците по гла ќе им дојди умо... Аир макс ти се најкатастрофа патика (мислам во изглед, не сум носел за да знам дали се удобни). Така да џабе им е се. Нека си бидат кул, јас ќе си останам лејм. :smir:

belgrade-fashio-week.2782.jpg

Кулллл!

Па секогаш после емитување на некој филм во стилот на ,,Ране‘‘ тие што го немаат гледано почнуваат да фурат таков стил. Мора некој да ги замени постариве... Ако ги фатам со тие ланците по гла ќе им дојди умо... Аир макс ти се најкатастрофа патика (мислам во изглед, не сум носел за да знам дали се удобни). Така да џабе им е се. Нека си бидат кул, јас ќе си останам лејм. :smir:
ABE SEDI AIR MAX NAJKATASTROFA PATIKA KADE BE DECKO SE SE PO 100 I KUSUR EVRA NE ZBORI ZEMI NOSI PA KE ZBORIME NE SAMO VAKA INACE DIESELOT ILI DIZELOT KAKO STILL BAS E OK ONAKA NESO SO NE GO GLEAS SEKOJ DEN

ABE SEDI AIR MAX NAJKATASTROFA PATIKA KADE BE DECKO SE SE PO 100 I KUSUR EVRA NE ZBORI ZEMI NOSI PA KE ZBORIME NE SAMO VAKA INACE DIESELOT ILI DIZELOT KAKO STILL BAS E OK ONAKA NESO SO NE GO GLEAS SEKOJ DEN

:oftopic: Shift+Alt and Caps Lock :)

Он:Дечкото ти рече дека не му се на изглед добро (секој има свој стил) а не за удобност и дали се 100 евра и згора,а ако некој ги носи само заради тоа што се 100 и кусур евра алал да му е:tapp:

грин аут бандаааааааааааааа
еренес верен на теренот, берено, зелено, стеблото

[/COLOR]ZELDI WERPO KONZA !!!!!! MUNZE KONZA ;)

Којне каса да дибе ерфрае а? Жешмо да вашпишу и на леннорма скимакедон кијаз, јкибиде е ленофиција зикја на мовфору!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom