DIESEL STILOT POVTORNO SE VRAKA

Јас не сум приметил некој со таков стил, многу ми сељачки.
Уствари има еден, се облекува така, голем фан на Џус.

Ова само го прља стилот на искрените носачи на тренерки како мене што сакат само комоција.

И не го поврзувајте со Земун, овој стил е далеку пред било каков Земун, ова го носеле Камористите и општо мафијашките кланови низ Америка.(сетете се на Сопранови како пример)

ABE SEDI AIR MAX NAJKATASTROFA PATIKA KADE BE DECKO SE SE PO 100 I KUSUR EVRA NE ZBORI ZEMI NOSI PA KE ZBORIME NE SAMO VAKA INACE DIESELOT ILI DIZELOT KAKO STILL BAS E OK ONAKA NESO SO NE GO GLEAS SEKOJ DEN
оти пишиш со големи букви треба да значи дека викаш или дека си во право ? ако ги гледаш патиките според цената папала маца ти е работата... Неможам јас да те убедвам дека не се убави зошто секој има свој вкус... Само незнам патика со толкави топуци како одговара на тренерка, нема врска то е то..
грин аут бандаааааааааааааа
еренес верен на теренот, берено, зелено, стеблото
РНС ветерот, северот, бетерот, теророт, теретот. :salut:

http://www.shopstyle.com.au/action/loadRetailerProductPage?id=243886967&sc=1

post-3-13125373082618.jpg

ABE SEDI AIR MAX NAJKATASTROFA PATIKA KADE BE DECKO SE SE PO 100 I KUSUR EVRA NE ZBORI ZEMI NOSI PA KE ZBORIME NE SAMO VAKA INACE DIESELOT ILI DIZELOT KAKO STILL BAS E OK ONAKA NESO SO NE GO GLEAS SEKOJ DEN
Неќам да навредувам луѓе - ама поглуп пост немам прочитано.
И што ако се 100 и нешто евра ? Патиката не да не е за на фармерка. Само балкански кретенчини носат такви патики на фармерка пошто се во Голубович мафијашки филм. Гол би шетал па пак по кул би изгледал од тоа.
И како не е нешо шо не го глеаш секој ден кога сам кажа дека се враќа во мода ? Тоа значи дека мнозинството така ќе го носи.
Не е стилот океј. Зашто бе нашиве „мафијаши“ не се огледаат на англиските хулигани ? Бар хулиганите имаат одличен, примерен и среден стил у споредба со ...

Неќам да навредувам луѓе - ама поглуп пост немам прочитано.
И што ако се 100 и нешто евра ? Патиката не да не е за на фармерка. Само балкански кретенчини носат такви патики на фармерка пошто се во Голубович мафијашки филм. Гол би шетал па пак по кул би изгледал од тоа.
И како не е нешо шо не го глеаш секој ден кога сам кажа дека се враќа во мода ? Тоа значи дека мнозинството така ќе го носи.
Не е стилот океј. Зашто бе нашиве „мафијаши“ не се огледаат на англиските хулигани ? Бар хулиганите имаат одличен, примерен и среден стил у споредба со ...
Ха кои англиски хулигани да се огледуваат,на кежуалците?? тоа ти е чисто срање...а овој фазон со тренерка и фармерка е бетер...

Навистина ми е сељачки стилот, мада не пратам трендови, ама ова ти како да комбинираш капут со маринки на плажа и тоа со црвени танга гачици
ама што да правиш има типови кои се фураат на Anarchy in UK (ме потсети на овој филм http://www.imdb.com/title/tt0133189/)

Па секогаш после емитување на некој филм во стилот на ,,Ране‘‘ тие што го немаат гледано почнуваат да фурат таков стил. Мора некој да ги замени постариве... Ако ги фатам со тие ланците по гла ќе им дојди умо... Аир макс ти се најкатастрофа патика (мислам во изглед, не сум носел за да знам дали се удобни). Така да џабе им е се. Нека си бидат кул, јас ќе си останам лејм. :smir:
Хаха аир макс ти е нешто најубаво и баш дека не си носел затоа имаш вакво мислење. ;)
Иначе за стилов ... сеедно ми е, како сакаат така нека се носат. А за аир макс нема врска ... јас носам и патиките се најубави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom