Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И шо идат ме претепуваат од ќотек и ја нарушувам јавен ред и мир?и згора на тоа ќе си плаќам?
--- надополнето ---
Неон,кој те задева бе братучед ? Ако имаш некој проблем кажи,ќе смислиме нешто да го решиме.
За темава - мислам дека класификацијва е жими кур@v,еве ја се сметам за добар дечко,и не само јас туку верувам дека 90% од луѓето што ме знаат би ме ставиле во таа категорија иако не поседувам ниедна од наведените карактеристики кои би требало да ме прават "добар дечко".Мислам дека некоја девојка подобро би можела да ги опише карактеристиките кои некој дечко го прават добар или лош.
Многу ми е глупа поделбава, т.е. карактеристикиве...како да се поделени на папучари и криминалци, хах. Мислам дека ретки се тие што имаат карактеристики од само една група...али ипак гласав за добри дечки :angel1:
Ми пукнавте глата со тоа дека не биле добри карактеристиките.... ок ајде тогаш кажите други карактеристики ке ги смениме.... ако не знаете подобри шо се правите сите паметни?!?!?!?!?!?!?
:nerv:
Не можам да кажам други карактеристики, едноставно сметам дека не може да се повлече толку дебела линија помеѓу добрите и лошите. Како што може да забележиш од одговорите погоре, ретко кој може да се пронајде во една група, најчесто се комбинации од двете...
Добро а јас што викам дека мора да си или тоа или тоа? :lud: Читаш дека напишав дека многу е ретко некој да се најде 100% во едните или другите?
Ако не можело да се повлекува дебели линии тогаш може да се опишат некој нивни карактеристики по кои се различни единствено ако не мислиш дека нема разлики и сите машки исто се понашаат. :smir:
Епа ако е многу ретко да се најде некој во една од тие две групи, зошто воопшто е поставена анкетата? И што си пишал „одберете еден од овие два типа без приота да исклучувате некоја карактеристика и да додавате друга“, што е поентата да се одбере кога овие два типа практично не постојат? Како и да е, не сакам толку да се задлабочувам во една обична тема и да почнам да филозофирамИ не, не мислам дека сите машки се исти (тоа е малку премногу искуство)
![]()
Многу јасно е дека постојат некој кој се поблиску до едните и другите само можеби повекето не се 100% (ама и баш такви како опишаните постојат).
Ок и јас не сакам да филозофирам и може прашањето требаше да биде само "добри vs лоши" ама тогаш сите ке си дадевте некој свои објаснувања за тоа кој се добри а кој лоши и ке беше каша попара. Под добри може некои ке си ги замислевте перфектните за вас и ке одберевте добри, под лоши некој кој не ви се свиѓа како се однесуваат и ке ги дефиниравте како недобри за вас затоа мораше некое додатно објаснување. Ипак мислам дека прашањето е повеке од јасно....
Го прифаќаш мојот предлог за смир? :smir: хехе![]()
А чекај се скаравме? Океј тогаш, смир :smir: И се извинувам за оффтопикувањето![]()