- Член од
- 11 јуни 2010
- Мислења
- 230
- Поени од реакции
- 74
Листата е ох леле мајко... :nenene:
Тука нема што да се дискутира.
Ок кажите листа појака ке ја смениме? Како ке опишеш ти лош vs добар дечко? :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Листата е ох леле мајко... :nenene:
Тука нема што да се дискутира.
Ти ни опиша два типа на дечки,најнепосакувани на свет.Првите повеќе личат на девојки,вторите ме асоцираат на тренерка+кондура тип.Девојките повеќе сакаат НОРМАЛЕН ТИП![]()
Друже додека на женските им лети паметот ги сакаат тие вторите, но после 18 години сите девојки трчаат по тие првите, така да сега види во која група сакаш да се преобразуваш, пошто јасно ми е прашањево.Знам дека има нешто помеѓу, јас лично не сум ни едното ни другото туку комбинација од двете. Прашањето ми е кој од овие два типа име е попривлечен на ЖЕНИТЕ кога би морале да одберат меѓу овие два, може ние да си кулираме.... :smir:
И ги замолувам машките да се воздржат од коментари дека оваа тема е повеке за тоа што мислат девојките.....
Оnly Jose Mourinho „is the special one" !Оф-топик: Сакаш да кажеш дека ќе не бркате од темата? Не сакаме ние така, и ти си добредојдена да пишуваш на теми кајшто пишуваат машките.
Он-топик: јас сум мешавина од двете групи, и затоа не припаѓам на ниедна од нив. Am I special?![]()
Ок кажите листа појака ке ја смениме? Како ке опишеш ти лош vs добар дечко? :smir:
Знам дека се крајности али ипак ако се овие два останати на светот, шо ке праеш? хехе.....![]()
Друже додека на женските им лети паметот ги сакаат тие вторите, но после 18 години сите девојки трчаат по тие првите, така да сега види во која група сакаш да се преобразуваш, пошто јасно ми е прашањево.
П.С Карактеристика ти се за нигде, ко за 12 годишни деца брате.. :nesvest:
Не постојат само добри и лоши момци, има и измеѓу.
Како прво твојата листа е многу површна да не речам бедна. Не сакам погрешно да ме сватиш, дека навредувам, ама тоа е факт.
Може дечкото да е романтичен, да ја сака девојката, да и ласка, да и дели комплименти а да биде криминалец, ајде немора да биде криминалец ама може да има ред други негативни особини. Тогаш тој во кој спаѓа а?
П.С. темата е навистина безвеза...
Лошо го напиша, но поентата му беше добра.Jao brate xD
Kolku samo ti nema vrska generalizacijava...
Posle 18, pred 18.
I mean, nikad nema da sakam papuchar..not my type.
Mnogu se smotani tie dobrite i neznaat da zastanat pred tebe ko vodachi i da ti pruzhat zashtita i sigurnost.
Tie shto ne se smotani, znaat da ti go pruzhat onoa shto ti treba.
Jas taka gji delam. Smotani ili simpatii xD
Se izvinuvam za latinica -.-
Знаев дека ке има вакви коментари и затоа добро ја смислив темата, имаш два вида (крајности) а напишав дека никој не спаѓа 100% во едната или другата група, нели? :smir:
пЉус прашањето е шо ке праиш ако ти се само овие двајца останати?![]()
Брате знам, му одговорив стриктно на неговите карактеристики што ги наведол, види подоле дека напишав дека му се бедни тие напишани карактеристики на лошите и добрите момци, иде од крајност у крајност, кога ја би ја составувал листава многу различна ќе биде и мислам дека ќе се согласиме јас и ти.Jao brate xD
Kolku samo ti nema vrska generalizacijava...
Posle 18, pred 18.
I mean, nikad nema da sakam papuchar..not my type.
Mnogu se smotani tie dobrite i neznaat da zastanat pred tebe ko vodachi i da ti pruzhat zashtita i sigurnost.
Tie shto ne se smotani, znaat da ti go pruzhat onoa shto ti treba.
Jas taka gji delam. Smotani ili simpatii xD
Se izvinuvam za latinica -.-
Охх леле..
Ајде да ти одговарам, гледам упорен си, со ова крајностите.
Ќе си одберам еден лош, криминалец и ќе станам јас таква лоша, ќе бидеме современа верзија на Бони и Клајдjea:
Лошо го напиша, но поентата му беше добра.
Повеќето девојчиња сакаат bad boys, не знам зашто но така е, но после 22-3 години сакаат маж што е успешен во секоја сфера а не е bad boy. Ако некој е добар не значи дека е папучар, и јас сум фин дечко, но далеку од тоа дека ќе играм како што женска ми ќе ми свири. Се си има граница.