Добри дечки vs Лоши дечки

• Креатор на темата Креатор на темата Interperf
  • Време на започнување Време на започнување

Добри дечки vs Лоши дечки

• Добри дечки

Гласови: 26 65,0%
  • Лоши дечки

Гласови: 14 35,0%

• Вкупно гласачи
    40
Ти ни опиша два типа на дечки,најнепосакувани на свет.Првите повеќе личат на девојки,вторите ме асоцираат на тренерка+кондура тип.Девојките повеќе сакаат НОРМАЛЕН ТИП :)

Знам дека се крајности али ипак ако се овие два останати на светот, шо ке праеш? хехе..... :icon_lol:

Знам дека има нешто помеѓу, јас лично не сум ни едното ни другото туку комбинација од двете. Прашањето ми е кој од овие два типа име е попривлечен на ЖЕНИТЕ кога би морале да одберат меѓу овие два, може ние да си кулираме.... :smir:
Друже додека на женските им лети паметот ги сакаат тие вторите, но после 18 години сите девојки трчаат по тие првите, така да сега види во која група сакаш да се преобразуваш, пошто јасно ми е прашањево.
П.С Карактеристиките ти се за нигде, ко за 12 годишни деца брате.. :nesvest:

И ги замолувам машките да се воздржат од коментари дека оваа тема е повеке за тоа што мислат девојките.....

Оф-топик: Сакаш да кажеш дека ќе не бркате од темата? Не сакаме ние така, и ти си добредојдена да пишуваш на теми кајшто пишуваат машките. :)

Он-топик: јас сум мешавина од двете групи, и затоа не припаѓам на ниедна од нив. Am I special? :)

Оф-топик: Сакаш да кажеш дека ќе не бркате од темата? Не сакаме ние така, и ти си добредојдена да пишуваш на теми кајшто пишуваат машките. :)

Он-топик: јас сум мешавина од двете групи, и затоа не припаѓам на ниедна од нив. Am I special? :)
Оnly Jose Mourinho „is the special one" !

онтопик: И јас сум златна средина, ако сака девојката можам да бидам и лош и добар дечко, зависи што повеќе ја пали.

п.с. глупа тема.
п.п.с. Ozstriker имаше убав пост.

Ок кажите листа појака ке ја смениме? Како ке опишеш ти лош vs добар дечко? :smir:

Не постојат само добри и лоши момци, има и измеѓу.
Како прво твојата листа е многу површна да не речам бедна. Не сакам погрешно да ме сватиш, дека навредувам, ама тоа е факт.
Може дечкото да е романтичен, да ја сака девојката, да и ласка, да и дели комплименти а да биде криминалец, ајде немора да биде криминалец ама може да има ред други негативни особини. Тогаш тој во кој спаѓа а?
П.С. темата е навистина безвеза...

Друже додека на женските им лети паметот ги сакаат тие вторите, но после 18 години сите девојки трчаат по тие првите, така да сега види во која група сакаш да се преобразуваш, пошто јасно ми е прашањево.
П.С Карактеристика ти се за нигде, ко за 12 годишни деца брате.. :nesvest:

Jao brate xD
Kolku samo ti nema vrska generalizacijava...
Posle 18, pred 18.
I mean, nikad nema da sakam papuchar..not my type.

Mnogu se smotani tie dobrite i neznaat da zastanat pred tebe ko vodachi i da ti pruzhat zashtita i sigurnost.

Tie shto ne se smotani, znaat da ti go pruzhat onoa shto ti treba.

Jas taka gji delam. Smotani ili simpatii xD

Se izvinuvam za latinica -.-

Не постојат само добри и лоши момци, има и измеѓу.
Како прво твојата листа е многу површна да не речам бедна. Не сакам погрешно да ме сватиш, дека навредувам, ама тоа е факт.
Може дечкото да е романтичен, да ја сака девојката, да и ласка, да и дели комплименти а да биде криминалец, ајде немора да биде криминалец ама може да има ред други негативни особини. Тогаш тој во кој спаѓа а?
П.С. темата е навистина безвеза...

Знаев дека ке има вакви коментари и затоа добро ја смислив темата, имаш два вида (крајности) а напишав дека никој не спаѓа 100% во едната или другата група, нели? :smir:

пЉус прашањето е шо ке праиш ако ти се само овие двајца останати? :icon_lol:

Jao brate xD
Posle 18, pred 18.

Mnogu se smotani tie dobrite i neznaat da zastanat pred tebe ko vodachi i da ti pruzhat zashtita i sigurnost.

Лошо го напиша, но поентата му беше добра.
Повеќето девојчиња сакаат bad boys, не знам зашто но така е, но после 22-3 години сакаат маж што е успешен во секоја сфера а не е bad boy. Ако некој е добар не значи дека е папучар, и јас сум фин дечко, но далеку од тоа дека ќе играм како што женска ми ќе ми свири. Се си има граница.

Знаев дека ке има вакви коментари и затоа добро ја смислив темата, имаш два вида (крајности) а напишав дека никој не спаѓа 100% во едната или другата група, нели? :smir:

пЉус прашањето е шо ке праиш ако ти се само овие двајца останати? :icon_lol:

Охх леле..
Ајде да ти одговарам, гледам упорен си, со ова крајностите.
Ќе си одберам еден лош, криминалец и ќе станам јас таква лоша, ќе бидеме современа верзија на Бони и Клајд :ojea:

Jao brate xD
Posle 18, pred 18.

Брате знам, му одговорив стриктно на неговите карактеристики што ги наведол, види подоле дека напишав дека му се бедни тие напишани карактеристики на лошите и добрите момци, иде од крајност у крајност, кога ја би ја составувал листава многу различна ќе биде и мислам дека ќе се согласиме јас и ти.

Охх леле..
Ајде да ти одговарам, гледам упорен си, со ова крајностите.
Ќе си одберам еден лош, криминалец и ќе станам јас таква лоша, ќе бидеме современа верзија на Бони и Клајд :ojea:

Јессссс тоа сакав да го слушнам! :pos2: :pishtoldz :motor: :cug: :music3: :violent1: :sport1: :locked: :devil2: :pusk: :kickbox: :love2: :pos:

Лошо го напиша, но поентата му беше добра.
Повеќето девојчиња сакаат bad boys, не знам зашто но така е, но после 22-3 години сакаат маж што е успешен во секоја сфера а не е bad boy. Ако некој е добар не значи дека е папучар, и јас сум фин дечко, но далеку од тоа дека ќе играм како што женска ми ќе ми свири. Се си има граница.

Damn, ja sakam uspeshen good boy. I toa sea go sakam, a neam 23 -.-

btw,
Ako nekoj e dooobar, ne znachi deka e papuchar.

Ali ako nekoj e smotan i dobar, toa ZNACHI deka e papuchar.

Ja sakam mazh mi da e losh so site, a samo mene da me tretira ko princeza <3 ^^
Znam deka nemazhena kje ostanam..znam... -.-

Ова...
Збунет сум малку...
Незнам у која група припаѓам...

Моите идоли се Ал Капоне, Шлиман, Менсон и Ајнштајн.
Обожавам Поезија, филигранство и егзотични птици а најомилени нешта ми се сексот, дрогата, бурекот и рокенролот.

Каде да се ставам у добрите или у лошите ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom