Добри дечки vs Лоши дечки

• Креатор на темата Креатор на темата Interperf
  • Време на започнување Време на започнување

Добри дечки vs Лоши дечки

• Добри дечки

Гласови: 26 65,0%
  • Лоши дечки

Гласови: 14 35,0%

• Вкупно гласачи
    40
Ова...
Збунет сум малку...
Незнам у која група припаѓам...

Моите идоли се Ал Капоне, Шлиман, Менсон и Ајнштајн.
Обожавам Поезија, филигранство и егзотични птици а најомилени нешта ми се сексот, дрогата, бурекот и рокенролот.

Каде да се ставам у добрите или у лошите ?

Босси веројатно никој не спаѓа 100% во "лоши" или "добри".... :classic: :smir:

Бацка Нема лоши и добри дечки...го знаеш знакот на доброто и лошо...? а иначе со овие "Лошиве" момци...пред 2 недели влегов со друштвото мое за 1 пат у мојов живот во конфликт..(поради другар) демек у чаршија женскаму на криво ја гледал..:vozbud:...по идиотска причина неможеа да најдат да се закачат...се собравме шо се собравме..се чукнавме по малце дојде полиција...ние останавме цело друштво ..(искрено гаќиве ми се стресоа али коа сум прав решен сум да попиздам се живо) а од кај нив цајканиве успеаа да фанат 2-3 ца..и не носат поштено у марица..и одиме таму ..не внесоа у една просторија...и дојде 1 чоек..не праша име презиме сите...кажавме..и иде едно време им рече на тројцата лоши момци да излезат..нас не ости..и ни ја праи..јасно ми е дечки...овие и досиеа да имале..(за порано тепачки ова она) вика за вас ништо нема глеам..и ни зборуеше за друг пат вака нака...ама си иаме ние врски/кабли така да си отидовме одма!

Имам една песна во врска со темава па сеа вие видете.........

Неприродно ти се дефинирани добри и лоши дечки.

Добри дечки се оние кои знаат да ти го понудат она по што твојата потсвест и моментална зрелост го бараат- што со тек на време можеби надминуваш и баш таквите добиваат критериум лоши дечки.

А еве да ти понудам уште едно мисење, ако за некоја е лош, за некоја девојка истиот тој е крај на Универзумот.

Секоја возраст бара свој модел, има влијание и таткото како модел. А исто е важно која страна од дечкото ќе ја активираме.Добрата или лошата.
Оние вторите кои ги декларираш како добри можат да бидат „уби боже“, нерви да ти искинат, инаетливи од срамежливи, фанатици од скромност, не фексибилни од незнаење и затвореност, така да предлозите малку отстапуваат, но добри и лоши е друга верзија на перцепција.

Познавам типче што два пати лежеше во затвор, имаше сообраќајка со мотор и постојано плеска по некоја „важна фаца“ во градот. Се развикува по улици како шлакнат, пуши од сите страни и мириса на чад, не е ни убав, се облекува како војник, но со девојките е чудо. Не познавам некој до сега што имал толку многу девојки околу себе, се ожени и не го оставаат рает, а овој е ангел во женско друштво. Затоа не суди по класификацијата.

Исто и со девојките, некоја може да е ужас по околина а, да ја сакаш до бессвест и за тебе да е најдоброто нешто на светот.

220px-Fritzl.jpg

ingrid-holvoet4-Jozef-Fritzl2.jpg

Многу луѓе не сфаќаат, се е во вредноста.

Еве да речеме праиш муабет со некоја женска и си "добар дечко", ако поседуваш "ниска вредност", таа најверојатно нема ни да примети дека си добар дечко. Може да каже нешо као: "шознам, фин е". Од друга страна ако имаш "висока вредност", можеш да бидеш најголем кретен, сељак итн но можеби ако 1% од твојот карактер е "фин", таа ќе се фокусира на тој 1% и ќе ти каже: "Ти си најфиниот дечко што го знам!, Не ми се верува колку си добар".

На овој начин вредноста предизвикува рационализација. Тоа е едноставно како функционира човечкиот мозок.

--- надополнето ---

Ова е причината поради која што секоја тинејџерка од тука до Кина мисли дека е сродна душа со Џастин Бибер. Мислат дека имаат нешто заедничко. Ќе приметат некои најбанални комоналности и си мислат дека се поврзани.

Имам една песна во врска со темава па сеа вие видете.........

Јас мислам дека повеќе одговара. :smir:

За темава:
Јас не се согласувам со ваквите генерализирања! Никој нема право да ме класифицира во една или друга група, затоа и јас нема да ги делам мажите во вакви групи (нема да го правам она што не сакам да ми го прават :smir:). На шала во ЧДА може да пукаме сеир колку сакаме, но на сериозни теми нема да правам вакви поделби. Грешите ако мислите дека секој си е остров сам за себе, никој не може да функционира сам. Сите се адаптираме кон средината и затоа ваквите поделби ми се без врска.

Бацка Нема лоши и добри дечки...го знаеш знакот на доброто и лошо...? а иначе со овие "Лошиве" момци...пред 2 недели влегов со друштвото мое за 1 пат у мојов живот во конфликт..(поради другар) демек у чаршија женскаму на криво ја гледал..:vozbud:...по идиотска причина неможеа да најдат да се закачат...се собравме шо се собравме..се чукнавме по малце дојде полиција...ние останавме цело друштво ..(искрено гаќиве ми се стресоа али коа сум прав решен сум да попиздам се живо) а од кај нив цајканиве успеаа да фанат 2-3 ца..и не носат поштено у марица..и одиме таму ..не внесоа у една просторија...и дојде 1 чоек..не праша име презиме сите...кажавме..и иде едно време им рече на тројцата лоши момци да излезат..нас не ости..и ни ја праи..јасно ми е дечки...овие и досиеа да имале..(за порано тепачки ова она) вика за вас ништо нема глеам..и ни зборуеше за друг пат вака нака...ама си иаме ние врски/кабли така да си отидовме одма!
Си отидовте дома со врски и со истите врски ке си платите од 1000 до 2500 еу за рушење јавен ред и мир и предизвикување насилство, ова ви следува по автоматизам без разлика кој е прав а кој крив:toe:

Си отидовте дома со врски и со истите врски ке си платите од 1000 до 2500 еу за рушење јавен ред и мир и предизвикување насилство, ова ви следува по автоматизам без разлика кој е прав а кој крив:toe:

И шо идат ме претепуваат од ќотек и ја нарушувам јавен ред и мир?и згора на тоа ќе си плаќам?

Него плаши до толку нема да е. Сеа се движи тарифата од 500 - 1000 еурос прв пут им е. Па сеа нека сакаат пак да глумат бед бојс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom