Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.978
А што му фали на Бонучи? Со Ранокија се едни од најперспективните млади штопери на чизмата :)
Ранокија да, Бонучи никако !
Можно е да имам ваков впечаток зошто Ранокија игра во Интер, што е стабилна екипа, а Бонучи во Јуве што не знаат гз кај им е цела сезона, ама стварно сум им се изнагледал и на двајцата и за Бонучи можам да кажам дека е дебело преценет. Безброј голови Јуве прими ради него и ептен ги кошташе што го форсираа цела полусезона, ало, Барзаљи место му го зема на крај. : D а Ранокија има потенцијал, вчера можевте да видите потврда, најпризмејен беше беше од цела одбрана на Интер, сам спаси два чисти гола.

Иначе, еве ви бонус, Муту го пропушта Милан наредна недела ради картони. Ова е битна утакмица и не смее да се потцени, поготово што не верувам дека Интер лесно ќе помине со Киево.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Бонучи и Ранокија лани беа едни од најдобрите штоперски „ѕидови“, се додека Ранокија не се повреди таму во Јануари некаде беше мислам и потоа цела сезона, токму Бонучи ги држеше конците на одбраната на Бари и е еден од „виновниците“ што сеуште Бари игра во Серија А. Според мене и двајцата се тука некаде, секако Ранокија се издвојува затоа што игра во Интер, а не, како што кажа ти расконтан тим како Јуве, јас лично би сакал да го земеме Бонучи... Ама кој ме пита мене :).

Ф

ФорцаМилан

Гостин

Бомел : Мали не се нервирај не вреди,стварно сме у форма :) :tv:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.978

:icon_lol: :icon_lol:

коолку ми е симпатично кога Весли плаче на секоја можна ситуација свесни не сте.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^
Ниедна слика шо ја стаи до сеа не се гледа,зашо не знам :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Кај мене се гледаат сите.. Пробај темеплен рефреш (Shift F5 или Ctrl F5 беше мислам).

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Марли што ќе кажеш за тактичките замисли на ХомоДиМерда ? :pos:

Перфекција у движење :icon_lol:

--- надополнето ---

Мене пак чудно ми беше да го гледам Бомел да му се извини на некого. :)
Добродојде на Кајгана форумот и во фан клубот Милан.

Се надевам дека ќе бидеш поактивен, и заедно со наш ќе доживееш многу успеси на нашиот омилен тим Милан ! :pos:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Мило ми е што имаме ново „засилување“ за фан клубот, се надевам дека Талхалс ќе ја оправда одвоената сума за неговиот потпис!

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285

Не је ебе Пато нашава претседателка, вие ја ебете! :)

Уште еден поздрав :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Не је ебе Пато нашава претседателка, вие ја ебете! :)
тоа вчера се смеев... дава Пато гол, гледа кон неа, дава Касано гол, гледа кон неа, Сидорф прави дриблинг, истото, Гатузо се радува, пак... (добро де, ги додадов некои :))

заклучок : цел тим ја поминал. :icon_lol:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Мило ми е за Пато, биле на вечера вчера после дербито и сигурно имале бурна ноќ :icon_lol:

Кога го прашале Силвио што мисли за нивната врска, остнал без коментар, а молк = ДА! :).

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
сега прочитав кај насиве форумџии во Италија,еден имаше пишано дека Муту се повредил со Чезена и ке бидел две недели во аут,ај ако некој има инфо нека пишит

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
сега прочитав кај насиве форумџии во Италија,еден имаше пишано дека Муту се повредил со Чезена и ке бидел две недели во аут,ај ако некој има инфо нека пишит
суспендиран е поради жолти картони

Kajgana Shop

На врв Bottom