- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
честито победа со закаснување :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така да,горе-доле нема што да се коментира поединечна игра на било кој од тимот,само јас сакам да скренам внимание на АБАТЕ! Фала му на Леонардо што ни најде бек!
Човекон се уигра на бековска позиција и сеа ќе треба да дојде некој ептен курназ за да го тргне!Се подобро и подобро игра!Во одбрана најчесто стига навреме да интервенира-има страшно добри лизгачки стартови,брз е,инает е-не да ва лесно да го поминат,се појше е концентриран на играта-не прави више грешки како што правеше..Е сеа треба се повеќе да влага во шеснаесетник!Како Кафу и Сержињо што правеа..Ако приметивте против Интер,ќе му даеа топка некаде на 17-18 метри и одма двајца му се местеа..Знаат дека е брз и продорен!Треба почесто да им пенетрира
по десна страна и одма прави пометњи во шеснаесетник,а тоа секогаш е полезно!Само напред Абате!!Стварно се појше ми се свиѓа како игра и секако заслужува повик во репрезентација!Незнам во шо конотација е, ама пиши нешто ... понекогаш судењето за оние кои погрешиле за жал дури сега ќе го забележите ... отприлика така нешто би требало да значи. Е сега дали го рекол тој или се однесува на него незнам.
Гатузо,Пирло(можеби),Сидорф,Неста и Пипо нека ги продолжат договорите за уште една година,другото иде аут и летово се купуваат играчи за сите тие позиции.
Ова би требало да го направат ова лето.

На Пипо доста му е фудбал нека иде у пензија.Пирло може да игра наредна сезона а Сидорф и Гатузо би биле сосема добри замени![]()
Сите ке бидат играчи што ке влагаат од клупа,Милан више не може да се надева дека на Пирло ке му се погоди денот и ке игра убаво мора да земат млад играч за на таа позиција и да се учи уз Пирло.
А за Пипо не се согласувам,дечкото и на 50 години ке биде опасен коа ке влезе у 16-ник,мислам дека ке се договорат за уште една година.
Јанкуловски/Одо/Амброзини/Бонера/Антонини очекувам да си ги спакуваат куферите.

Покрај Ибра,Пато,Робињо,Касано тешко дека Пипо ќе може наредна сезона да влезе во 16ник![]()

Тој нема намера да се пензионира,а ако ние не му понудиме нов договор-ќе игра во друг тим,а јас неможам да го гледам Инзаги во друга екипа!!
Тој не е некој играч што се буни ако не игра многу..Попрво Пипо би го чувал отколку Касано..мајке ми!
Нека биде тука,ќе влага повремено,некогаш во ЛШ со аутсајдери некои да брка рекорд,на куп утакмици и ќе дава голови и ќе се радува на секој како прв да му е! Значи човекот ми е најомилен играч што постои!Ако му дозволат да оди во друга екипа јазк нека им е!