Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
[video]http://video.sky.it/?bckey=AQ~~,AAAAAFYiOQ4~,wE6_nns21hKkCeVRzbRg34MOf v8M5feW&bctid=857656552001#video[/video]
Милан вс Интер во последните 15 години

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
И ке може некој да преведе што пишува тука за Малдини?

Незнам во шо конотација е, ама пиши нешто ... понекогаш судењето за оние кои погрешиле за жал дури сега ќе го забележите ... отприлика така нешто би требало да значи. Е сега дали го рекол тој или се однесува на него незнам.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Зборови на Малдини наменети за курвата предавничка.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Мислам дека Сидорф треба да си добие уште едногодишен договор со намалена плата таков играч за утакмици со мали екипи каде што треба искуство е измислен.
Не е тип што прави проблеми, го сака Милан од се срце уште една година и може после да си се пензионира додека е на врвот.

Најдобрите партии во животот му се оваа вчера и пред неколку години дербито со голот од 40 метри :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Марли што ќе кажеш за тактичките замисли на ХомоДиМерда ? :pos:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Конечно стигнав до тастатура за да го пишем ова: ЕБЕЊЕ! онака убоо сочно ебење :icon_lol:

ме исполнија вчера максимално... така да нема што појќе да се пишуа, Пато > Балотели (поздрав до Марли) а тоа дека Ибра не е Милан докажа вчера Пато

Вакви утакмици се бараат до крај! и вакви мотивирани играчи... желни за победа!

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Пред 2-3 дена читав дека има шанси Бонучи од Јуве да дојде кај нас? Има ли некој нешто повеќе за ова или само шпекулации?

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
^
Нема потреба Мексес, Јепес, Неста и некој млад ке се купи или може да се прекомандува во прв тим не ми е некако Бонучи класа за во Милан.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Кој сака да си ја симне утакмицата има торентче кај мене на профил,а сликата е ЏАМ! БОЉИ И ОД НА ТЕЛМА!

850 мегабајти цела утакмица !

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
^
Нема потреба Мексес, Јепес, Неста и некој млад ке се купи или може да се прекомандува во прв тим не ми е некако Бонучи класа за во Милан.
Па Бонучи е тој млад што го спомнуваш :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^
Албертаци и тој Ели од младите се надежни штопери така да со Мексес би требало да завршиме работа.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^
Албертаци и тој Ели од младите се надежни штопери така да со Мексес би требало да завршиме работа.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
А што му фали на Бонучи? Со Ранокија се едни од најперспективните млади штопери на чизмата :)

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
МОЧАЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ми се исполни душичката....идеме јако до крај
честитки за сите играчи без исклучоци

Kajgana Shop