Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
[video]http://video.sky.it/?bckey=AQ~~,AAAAAFYiOQ4~,wE6_nns21hKkCeVRzbRg34MOf v8M5feW&bctid=857656552001#video[/video]
Милан вс Интер во последните 15 години

И ке може некој да преведе што пишува тука за Малдини?

milan%20inter%2072.JPG

Незнам во шо конотација е, ама пиши нешто ... понекогаш судењето за оние кои погрешиле за жал дури сега ќе го забележите ... отприлика така нешто би требало да значи. Е сега дали го рекол тој или се однесува на него незнам.

Зборови на Малдини наменети за курвата предавничка.

Мислам дека Сидорф треба да си добие уште едногодишен договор со намалена плата таков играч за утакмици со мали екипи каде што треба искуство е измислен.
Не е тип што прави проблеми, го сака Милан од се срце уште една година и може после да си се пензионира додека е на врвот.

Најдобрите партии во животот му се оваа вчера и пред неколку години дербито со голот од 40 метри :)

Марли што ќе кажеш за тактичките замисли на ХомоДиМерда ? :pos:

Конечно стигнав до тастатура за да го пишем ова: ЕБЕЊЕ! онака убоо сочно ебење :icon_lol:

ме исполнија вчера максимално... така да нема што појќе да се пишуа, Пато > Балотели (поздрав до Марли) а тоа дека Ибра не е Милан докажа вчера Пато

Вакви утакмици се бараат до крај! и вакви мотивирани играчи... желни за победа!

Пред 2-3 дена читав дека има шанси Бонучи од Јуве да дојде кај нас? Има ли некој нешто повеќе за ова или само шпекулации?

^
Нема потреба Мексес, Јепес, Неста и некој млад ке се купи или може да се прекомандува во прв тим не ми е некако Бонучи класа за во Милан.

Кој сака да си ја симне утакмицата има торентче кај мене на профил,а сликата е ЏАМ! БОЉИ И ОД НА ТЕЛМА!

850 мегабајти цела утакмица !

^
Нема потреба Мексес, Јепес, Неста и некој млад ке се купи или може да се прекомандува во прв тим не ми е некако Бонучи класа за во Милан.

Па Бонучи е тој млад што го спомнуваш :)

^

Албертаци и тој Ели од младите се надежни штопери така да со Мексес би требало да завршиме работа.

^

Албертаци и тој Ели од младите се надежни штопери така да со Мексес би требало да завршиме работа.

А што му фали на Бонучи? Со Ранокија се едни од најперспективните млади штопери на чизмата :)

МОЧАЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ми се исполни душичката....идеме јако до крај
честитки за сите играчи без исклучоци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom