Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Според мене подобро ќе биде Касано - Пато, Касано изигра добро за Италија. Но Алегри си знае најдобро, па ќе видиме црепот Бињо што ќе направи :)

Патем, има ли шанси Замброта да го видиме како лев бек, читав во Саботата играл 90 минути за Примаверата...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Ранокија ќе биде спремен а исто и Киву ќе игра.... не знам кај читаш и што читаш.:salut:
Амебо,ме мрзи да ти барам сајтови,разгледај малце дека се повреди на дуелот со Босна и дека 100посто пропушта....

Eve ti eden sajt od sportal prezeden ...vidi na goal i na calcio
http://acmilan-bg.com/leon_news_full.php?id=13916

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Според мене подобро ќе биде Касано - Пато, Касано изигра добро за Италија. Но Алегри си знае најдобро, па ќе видиме црепот Бињо што ќе направи :)

Патем, има ли шанси Замброта да го видиме како лев бек, читав во Саботата играл 90 минути за Примаверата...
Пато-Робињо во напад мора да играат !
Касано не ми е за напаѓач ради мизерната реализација...

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Ако е ова точно со здравје да си го служат, за копиљ непроверен не се даваат 35 милиона !

Со тие пари Галијани 3 играчи ќе купи :pos:

Нејсе, и Хазард би го сакал ја у екипа, па и Аквилани не би било лошо, со уште еден wide midfielder каков што бара Алегри !

експерт еј!

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Ако е ова точно со здравје да си го служат, за копиљ непроверен не се даваат 35 милиона !

Со тие пари Галијани 3 играчи ќе купи :pos:

Нејсе, и Хазард би го сакал ја у екипа, па и Аквилани не би било лошо, со уште еден wide midfielder каков што бара Алегри !
Со тие пари 35м ке ги земеме Коларов и Монтоливо и ке го решиме проблемот и со лев бек и средина барем овие се проверени во Калчото.

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Ама подитно мора да го зееме Нури Сахим дечкото си прска :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Ама подитно мора да го зееме Нури Сахим дечкото си прска :)
Тоа е плејот од Борусија нели? Страшен децко и со топка и доста голови има дадено несвојствено за плеј...јас сум за...

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Да 88ма е роден млад,талентиран, силен , прецизен , креативен , покрај наш Пирло ќе се доразвие. И извини печатна грешка Сахин не Сахим.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Нури Сахин ако се земе ќе биде добро според мене.. Дечкото е еден од новите Пирловци и Чавевци..

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Полката од Боатенг, Кришито и ке им додадеме 5-10 милки би било добар дил :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Денес италјанскиве медиуми известуваат дека по секоја цена ке се доведува Бејл,ама да не се прајме дечинја како комшикиве и да полниме страни уште од сега со трансвери,дај да освоиме скудето и купт па после ке прајме муабет. Инаку би се сложил за него,Шахин ,Санчез,коларов али не ми ги споминјате Кака и Балотели жити се и двајцата се како атомски централи од Јапонија,не се знаат кога ке ви пукнат ,Едниот (најверојатно пак ке оди на операција во Сао Паоло наредниот месец ),а другиот со психички проблеми за кого Ибра ,Касано и Гатузо се мали деца во однос колку знае да одлепи неколку пати на Шинтер лани го закрпи и Сега прошлата недела на Арапиве ги закрпи ради него Киев оди понатака.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Умрев на овие смеи

http://themilanguy.com/current-players/

посбено:

Strengths: Plenty of experience. Has won a Champions League and World Cup. Plenty of stamina despite age.
Weaknesses: Fans in the Curva Sud have been urged to bring riot shields to the games for protection from Oddo’s right foot sending wayward crosses into the third row of the San Siro. Has nearly decapitated four spectators. At his age, lacks pace. Defensively appalling.

Sokratis Papastathopgfeginieorgnevwa

Strengths: Shares the same first name as the famous Greek philosopher.
Weaknesses: Number of times I’ve had to google his last name to make sure spelling was right. I think I finally memorized it. Galliani’s worst summer move. Was supposed to play a prominent backup role in the defense but failed to impress during the chances he received. Most likely on his way out of Milan.

Legends of the Past

Strengths: Competed with Pancaro and Gattuso for ‘Best Milan beard of all time’ award. Favalli came in second place. An old warhorse who will stay in the hearts of Milanisti forever.
Weaknesses: The only Milan player to have been alive during both World Wars. Finished playing in his mid 60′s. Once had to go against Antonio Valencia, which showcased the biggest speed disparity in the history of football, or any professional sport for that matter.

Strengths: Brother of Kaka.
Weaknesses: Everything you could imagine. Once scored an own goal brace while playing for Rimini. Couldn’t crack the starting eleven of a second division Portuguese side but somehow managed to sneak onto a pitch while donning a Milan kit. An absolute abomination defensively and still garners my vote for worst player to have ever stepped on Serie A soil

Kajgana Shop

На врв Bottom