Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Амелија се повредил денеска на тренинг 1 месец ке биде аут, така да останавме со Рома на голот :)

И ќе ве молам да престанате со фантазирањето дека ке го продадеме Пато, тој е иднината на Милан за следнава деценија.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Добра вест е дека Пирло се враќа !! Ако се реализира и трансферот на Кришито оваа недела ќе биде една од најдобрите :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Така пишуваше прво ама после излезе оваа изјава на претседателот на Џенова.
Дај боже да испадне нешто од ова.Реално гледано Кришито за Антонини и Бонера заедно е Амди Бајрам...

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Амелија се повредил денеска на тренинг 1 месец ке биде аут, така да останавме со Рома на голот :)

И ќе ве молам да престанате со фантазирањето дека ке го продадеме Пато, тој е иднината на Милан за следнава деценија.
Се повредил ееееееее шубо

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
ОФИЦИЈАЛНО: КРИШИТО ВО МИЛАН !!! :vozbud:

извор википедија :pos:

Море дај нека го земат бе маме им ебам, ми отекоа мудава со Бонера и Антонини, крвта нивна!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
ОФИЦИЈАЛНО: КРИШИТО ВО МИЛАН !!! :vozbud:

извор википедија :pos:

Море дај нека го земат бе маме им ебам, ми отекоа мудава со Бонера и Антонини, крвта нивна!
Штета што ова википедиа можи секој да ја едитира и само што некои статии се заклучени за едитирање :(

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235

http://www.goal.com/en/match/50509/lecce-vs-milan/player-ratings

Alexandre Pato Flop of the Match

Was withdrawn for Cassano after struggling to make his presence felt. The lack of service from midfield and lack of space for him to exploit behind an already deep Lecce defence didn't help. But Milan fans can still expect more.

добра иднина има милан, една утакмица игра, две го нема :) :/

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
http://www.goal.com/en/match/50509/lecce-vs-milan/player-ratings

Alexandre Pato Flop of the Match

Was withdrawn for Cassano after struggling to make his presence felt. The lack of service from midfield and lack of space for him to exploit behind an already deep Lecce defence didn't help. But Milan fans can still expect more.

добра иднина има милан, една утакмица игра, две го нема :) :/
Ако не знаеш Пато беше повреден доста долго време.
После толкава пауза ти сакаш да се врати и секоја утакмица да ја игра во топ форма ?

На 11 меча Пато има постигнато 8 голови.Тоа ти се -3 гола во однос на Ибра кој има изиграно 7 утакмици повеќе од Пато.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Ако не знаеш Пато беше повреден доста долго време.
После толкава пауза ти сакаш да се врати и секоја утакмица да ја игра во топ форма ?

На 11 меча Пато има постигнато 8 голови.Тоа ти се -3 гола во однос на Ибра кој има изиграно 7 утакмици повеќе од Пато.
ако гледаш така. пато цело време е повреден, а и тие голови му се на 4 натпревари, по два гола даваше... на другите го нема!

и лацари оваа сезона е на клупа у каљари, влегува од клупа и не е ништо посебно! какви играчи има ние за лацари. летото ван дер варт се пропушти за 8 милиона, сега за овај просечниов за у каљари(а не пак за у милан) ќе се дава 12 милиона или па талентите на милан (како меркел, страсер не ми е нешто посебно)

*за милан сум, али на гости сум кај легенд...

Kajgana Shop

На врв Bottom