Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако носат некој од типот на Зиглер,и остали просеци од фудбалери не фала,доволен е Антонини да се изгуби титулата.

Мексес треба да потпише нов договор со Рома неделава.

Оти бе Сасуке шо му фали на Зиглер?

Оти бе Сасуке шо му фали на Зиглер?

Незнам,размисли како според тебе треба да изгледа бек што игра за Милан? Срамота е ова сезони уназад да се крпиме со никаккви бекови,сезонава којзнае што му би на Абате,ако играше како минатата ни се еба мамата. Ме иритира тоа крпење,или ако купуваш КУПИ или не купувај ништо,фактички ако се продолжи со Антонини или Зиглер или сличен профил на играчи во заден ред паѓаат во вода трансферите на Ибра и Робињо,пак нема да освоиме ништо и пак ќе почнат со крпења.

Незнам,размисли како според тебе треба да изгледа бек што игра за Милан? Срамота е ова сезони уназад да се крпиме со никаккви бекови,сезонава којзнае што му би на Абате,ако играше како минатата ни се еба мамата. Ме иритира тоа крпење,или ако купуваш КУПИ или не купувај ништо,фактички ако се продолжи со Антонини или Зиглер или сличен профил на играчи во заден ред паѓаат во вода трансферите на Ибра и Робињо,пак нема да освоиме ништо и пак ќе почнат со крпења.

Дека треба Милан да има бек од светска класа, треба. Ама работата е колку да се закрпиме до на лето, па после да се земи некој класа бек. Прочитав на нетов дека Галијани го блокирал трансферот на Антонини во Јуве или нешто слично беше.

Каков Страсер и Меркел бе, од нив играчишта ќе излезат, каков Лазари, нек си седит таму.

И леле ова странава од Панче и компаниа е срање, како на мсн да се допишуваме никакви правила во пишување, презен простор пред запирка и слично...

Амелија : Добар беше , не спаси можеби и од пораз со неговата прва и рефлексивна одбрана на мечот но за примениот гол неможеше ништо да направи.

Како што ми изгледа мене Пато ќе си замини:(:(:(
И сето то заради расправијата со Гатузо а и Ибра застанал на страна на Гатузо
Дали мислите дека Пато треба да го напушти Милан?

Како што ми изгледа мене Пато ќе си замини:(:(:(
И сето то заради расправијата со Гатузо а и Ибра застанал на страна на Гатузо
Дали мислите дека Пато треба да го напушти Милан?

Пато ни ги освои срцата уште првата утакмица со Наполи,али после се почна да се менува,дечкото е доста повреден,му треба многу да се врати во форма итн.

Ако Пато не се повредува често во иднина јас сум за Милан да го задржи,но ако нема спас за мускулот негов што го јебе цело време тогаш мислам дека Пато ке биде продаде без разлика што сакаме ние фановите.
Така беше и со Кака така ке биде и со Пато.

^ нема шанса да си замине ќе видиш а и да си замине ако земеме 60 милиони не верувам дека ќе го дадат за помалку би била одлична зделка и така имаме одличен напад да се вложат тие пари во Контрао и уште еден играч би било одлично..

Ако замини Пато од Милан
тогаш да ти се плукнам во тимот
така за сите играчи направија така сега и за овој
не гледаат да го продадат Антонини или Бонера гледаат Пато

--- надополнето ---

ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН Жешка вестттттттттт Неофицијално ! Милан и Џенова постигнале договор за Кришито !! ЗА некој час можи да стане и офијална !!!

Не знам колку е вистина

Челино нека си го напика курот у гз. Да не сака и Пато да му го дадеме?

п.с

There is an agreement between Milan and Genoa for Criscito

Ајде за убо за арно нека биди :cug: . Кришито бе браааат :vozbud:

Едит: Го гледам Вест хем последниве утакмици и баш добар впечаток ми остави Томкинс. За последнава утакмица со Арсенал тој беше крив за еден гол што постигна ван Перси. Има 21 година, висок 190 сантиметри. Ми се гледа како добар играч во иднина. Јас би сакал да го видам во Милан доколку се покажи се разбира, а и за мали пари можи да се земи.

Пато нигде не оди тоа се најнормални расправии во секоја соблекувална.

Ова за Кришито дај боже да е вистина и да дојде кај нас ќе ни се најде и тоа како :)

И јас сакам Кришито да дојди
А Галијани го стопирал трансверот на Антонини само не знам за кој клуб беше

Еве една многу тажна вест
Се надевам дека нема да се оствари.
Кришчито-Силва-Неста-Абате,топ одбрана идната година земаме некој добар централен дефанзивец за да го замени неста или пак зимаме ѕвер лев бек и го играме кришчито централно.Мислам дека Бастос би бил идеалната опција за лев бек + знае да игра и на понапредни позиции па ако некогаш затреба ќе имаме многу добра замена за позициите по лева страна па дури и зад напаѓачите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom