Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
ја се 90% согласуем со тебе. Кришито е стварно топ играч, млад е и се(вчера онака погледнав на википедиа колку е стар, и како клуб у кој игра му пишуеше Пелистер:pos2:).
2.Ни јас неможам да го гледам Лазари како ја води средината на Милан, ама у неколку наврати го имам гледано, и стварно играчот има пас,брзина,шут,борбен е и добро игра со глава. Така да нема да биде лош место гатузо или амброзини.
3. Лани красна шанса укењавме за АМФ, кога за неколку милиончиња го заебавме Бен Арфа, ќе беше страшен трансфер.
Поздрав и Forza Milan!
а ВДВ за 10 м

Кога сте почуствувале страв кога ги погледнете на терен Kalac - Favalli.

Арно што не играат повеќе овие па да не се плашам.:pos:

Тие се верзија два, од нив стравот в коски ти влегува.:pos2:[/QUOTE

Абе ај не зборите што и да е,па Фавали лани ни ја спаси сезоната после повредите на Неста и Силва.
Недај боже место него Лео да го ставаше Бонера.

Запамтите дека Фавали за овие двајца е Џек Николсон.

Не бе ја ќе се прекрстам во Франко Барези:vozbud:...

Добар потпис имам, ова е невидено што се случува на форумов!!!

За греота е овој бе тргни го од потпис :vozbud:
Најјакиот потпис е кај мене :tv:

За греота е овој бе тргни го од потпис :vozbud:
Најјакиот потпис е кај мене :tv:

Па да ти кажам право, тешко да најдиш појак потпис од твојот :)

Инаку сега играат примавера тимот за ТИМ купот во Италија против фиорентина и стартери се Албетраци, Де вито, Верди и Фосати. Овие сигурно нема да ги видиме утре против Бари, а многу сакав да ги видам младиве како ќе се снајдат ама :toe:

Пак Силва на непотеребна утакмица како со Ајакс таа....пак ако се повреди ќе бидат циркузи :D

Иначе чекајте го Зиглер со Кришито нишо не праиме, тој на Џенова претседателот вебрално го нападнале некоја група навивачи, ради продавањето на се што имаше и мора да спаси образ некако.........башка и трипа за некој 12 милиона што е претерана сума. Ја мислев дека ќе мора да продава ради минусот од групите трансфери ама ете после Ранокија и Скули не може и Кришито да го даде, тимот ќе му се сведе на Паласиос и тие неупотребливите што ги преплати летово.

Разлика од него Кришито до Зиглер нема некоја голема, а и да има, разликата од нив двајца до Антонини е ко од овде до Кина...толку сум во очај што не ме ни интересира кога ќе дојде.

пс. у четврток ќе не даваат на MTB

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom