bobipp
Let's cook!
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 12.109
- Поени од реакции
- 7.325
А не ви е понижење да се возите по 1 човек во секоја кола. Епа коа имате пари давајте и возете се а не само да се жалите
Тоооо арно му кажа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А не ви е понижење да се возите по 1 човек во секоја кола. Епа коа имате пари давајте и возете се а не само да се жалите
Хехе, јок, ќе чекаме наутро 3-4 души да возиме "економично"...или како у сибирските тајги казнетите комсомолци во сталиновиот СССР, на запрежни коли.А не ви е понижење да се возите по 1 човек во секоја кола.
но само колку ќе си добиеш за тоа твое 500-че....Колку сакаат нека го покачат јас пак ќе си ставам за 500-че...:pos2:
150-200 долари за барел ќе оди такви предвидувања видов јас.....Експертите прогнозираат дека нафтата, која деновиве достигна цена од 98 долари, многу скоро ќе порасне над 100 долари за барел сурова нафта. Континуираниот раст на цените на бензините во последниве месеци веќе резултираше со серија поскапувања кои удрија и врз онака нискиот стандард на граѓаните.
150-200 долари за барел ќе оди такви предвидувања видов јас.....
Сега бензинот ќе иде нагоре многу затоа што има шпекулации дека веќе снемува нафта во некои земји... Да, сите предвидуваат 150-200 долари барел.. Што би значело 100 денари литар.. Ајде честито!
п.с. Кој сака велосипед да купи, сега му е мајката, послем и нив ќе ги поскапат![]()
Нема да престанат да возат коли се додека се нуди бензин а луѓето имаат коли. Но ќе возат се помалку. А домашните компании ќе имаат и послаба деловна активност и помал профит, или поголема загуба и помалку пари за инвестирање.Кога ќе им е неподносливо скапо најверојатно и ќе престанат да возат коли.
Додека возат, тоа значи дека цените не се доволно високи.
Треба почесто да пешачат, возат точак или ЈСП, приватни.Нема да престанат да возат коли се додека се нуди бензин а луѓето имаат коли. Но ќе возат се помалку. А домашните компании ќе имаат и послаба деловна активност и помал профит, или поголема загуба и помалку пари за инвестирање.