moni <3 real
ти никад нема да влезеш.
- Член од
- 27 јуни 2009
- Мислења
- 1.466
- Поени од реакции
- 667
Бод, бод...кој ти го дава. 
Не, шала на страна можеше да биде каде каде подобро и не се радувам многу многу.
Од играта сум задоволна, посебно Пепе и Кедира !!!
Извонредни беа !!! Се надевам дека на Мурињо ќе му прејде во навика да игра вака.
Албиол не вреди ни да се спомне...срамота ! :S мислам дека од кога излезе на сите им стана полесно
Ме нервираа привремените скржавења од кои сметав дека можеа да искрснат поубави шанси па зашто да не и гол. (ваууу и ја оптимист еднаш да бидам бе
)
Во принцип тоа е тоа ..... и вака и така титула нема.
Останува сеа куп и ЛШ.
Епа ајдее луѓенца.
HALA MADRID !! <3
П.С. Ќе заборавев -.-' значи оној Меси кој идиот е ....уффф добив желба преку ТВ да му влезам да го задавам

Не, шала на страна можеше да биде каде каде подобро и не се радувам многу многу.
Од играта сум задоволна, посебно Пепе и Кедира !!!
Извонредни беа !!! Се надевам дека на Мурињо ќе му прејде во навика да игра вака.
Албиол не вреди ни да се спомне...срамота ! :S мислам дека од кога излезе на сите им стана полесно

Ме нервираа привремените скржавења од кои сметав дека можеа да искрснат поубави шанси па зашто да не и гол. (ваууу и ја оптимист еднаш да бидам бе
)Во принцип тоа е тоа ..... и вака и така титула нема.
Останува сеа куп и ЛШ.
Епа ајдее луѓенца.
HALA MADRID !! <3
П.С. Ќе заборавев -.-' значи оној Меси кој идиот е ....уффф добив желба преку ТВ да му влезам да го задавам

Албиол не ја исфрли една лесна топка, доби црвен, заслужено.. Но, кога сите очекуваа распад на системот на Реал, баш и на другарите им реков еве ви реприза од 2:6, не гледав начин како 10 играчи ќе им парираат на Барселона, но ете после тоа се дигнавме видовме еден друг тим, борбеност, желба, ма се имаше.. Најзаслужен за тоа е дефинитивно Мурињо. Каков само стручњак, какви само измени направи тоа го можат само големите. Браво !