Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ми се допаѓа составот. Подобро Марија него Озил.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
И мене ми се допаѓа а и намерата е многу јасна со составот.Би сакал Озил да влезе во второ и да ги размрда малку.Сето ова кога би се крунисало со повреда не Чави,Иниеста.Меси би боло перфектно.:)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
2000/2001 24 бода предност пред валенсија која е на второ место:vozbud:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Според составов што го пишав мислам дека ја пробува истата тактика како со Интер, само што Роналдо и Ди Мариа се за Пандев и Ето измислени. Е сега треба да пали Бензема како Милито лани и така има да им го скинеме шу*чето на Барса.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
колку што го разбрав ја она во марка и ас озил нема да игра прва?вечерва ќе тепаме единствено ако ги користиме шансите и први постигнеме гол.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Diamond boy ке ги реши циганите од провинцијата. :tv:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Според составов што го пишав мислам дека ја пробува истата тактика како со Интер, само што Роналдо и Ди Мариа се за Пандев и Ето измислени. Е сега треба да пали Бензема како Милито лани и така има да им го скинеме шу*чето на Барса.
Мене повеќе ми личи приспособување на средината на Барса... Пепе и Кедира да ги сопрат Чави и Иниеста, и преку долги топки од Алонсо да се иде на контри. У ваква формација (иако со долги топки), тешко дека Адебајор ќе се снајде, затоа е подобар Бенз, може да се врати и да дрибла... Исто, со ваква формација, МОРА Ангеле и Роналдо да помагаат на бековите.

Али може да е и мајндгејм ова од Мур... да почекаме уште 40тина минути за официјалните. :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Нели истите жолти картони важат и за купот, имаме некој под закана?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom