Озил многу слабо последните натпревари, се губи на терен.Ми се допаѓа составот. Подобро Марија него Озил.
А замисли во среда.Се потам ко свиња на + 40 степени......
ете зашто шакира отиде со пике,не се мешаат циганите со другиDiamond boy ке ги реши циганите од провинцијата. :tv:
Мене повеќе ми личи приспособување на средината на Барса... Пепе и Кедира да ги сопрат Чави и Иниеста, и преку долги топки од Алонсо да се иде на контри. У ваква формација (иако со долги топки), тешко дека Адебајор ќе се снајде, затоа е подобар Бенз, може да се врати и да дрибла... Исто, со ваква формација, МОРА Ангеле и Роналдо да помагаат на бековите.Според составов што го пишав мислам дека ја пробува истата тактика како со Интер, само што Роналдо и Ди Мариа се за Пандев и Ето измислени. Е сега треба да пали Бензема како Милито лани и така има да им го скинеме шу*чето на Барса.
мислам Рамос и Ласс се под закана... али не сум сигурен...Нели истите жолти картони важат и за купот, имаме некој под закана?
Не бе како може исти за во куп?Нели истите жолти картони важат и за купот, имаме некој под закана?