Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Juega Cristiano !

Casillas; Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Di Maria, Ozil; Cristiano Ronaldo y Benzema

Океј е се, само требаше мислам Лас место Кедира.
Дефинитивно Ласс требаше ама ајде може со Кедира ќе успее некоја замисла на МУр. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Според Марка, Роналдо ќе биде спремен да одигра само 60 минути, ако е вистина ова подобро ќе беше да биде на клупа.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Уживајте..мислам лесно ќе ги решите денес французите..ваљда нема да се изглупирате како лани....јбг не сте вие Интер да имате стресни натпревари:)
имаш право не сме ко интер... кога тепаме тепаме, ама кога губимеееее... :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Juega Cristiano !

Casillas; Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Di Maria, Ozil; Cristiano Ronaldo y Benzema

Пак ми кидна за минута бе, ццц што човек си ти :) Овој состав е најдобар моментално што го има Реал. Кедира е за Ласс Надал:icon_lol:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Пак ми кидна за минута бе, ццц што човек си ти :) Овој состав е најдобар моментално што го има Реал. Кедира е за Ласс Надал:icon_lol:
а во моментална форма Лас за Кедира е ко Џока за Федерер :))))))

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
btw не е официјално сеуште потврден тој состав, али најверојатно тој ќе биде..

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Ајде дечки со среќа нека ни е :) последен поздрав пред утакмица, ќе пишам после ако не ме стрефи нешто :)
HalaMADRID ! HalaMADRID ! HalaMADRID !!!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
АААААААААААААААААА чекаммммм чекамммммм не иди 20:45 :/

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
АААААААААААААААААА чекаммммм чекамммммм не иди 20:45 :/
Молчи бе во надеж вака живееме.Него да му ја мислиме шо ќе биде после 22.35.Го нема Игуаин по кого ќе пцуеме?:)

p.s Ај последен пост и од мене,на полувреме ќе бидам тука да ја славиме победата.
ХАЛА МАДРИД!!!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде ајде победа вечер,нејкам многу изненадувања :) а ако даде гол Бензема,пушташ утре едно пиво во мало ... :helou:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Дајте ми бе линк од оргиналнана химна.. Ветераанос си но бенес..... :D Неможам да најдам...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
кедира е за ласс педро леон :)
инаку вечерва,незнам како незнам со кој резултат сакам да го видам Реал во 1/4 финалето и тачка.Еве му шанса на Мурињо да ни замачка очи за оној дебакл,да ја прекине традицијата и да донесе многу радост на фановите на најдобриот клуб.Очекувам голови од Кристијано,Бензема и Кедира да им забие еден за крај.
!ХАЛА МАДРИД!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Juega Cristiano !

FU Mou! :)

Требаше чим Роналдо игра да го остави Ди Мариа или бар Марсело на клупа. Со ваков состав сака набрзина да го реши натпреварот, но од ова може да има лош контраефект.

Али ај, да не рушам еуфорија сеа, Volveremos!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom