Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Јас па сакам Роналдо да ппочне ама ај имаме дискутирано околу тоа а ќе е потврди за 30-40 мин дали ќе игра.Него да не испаднам сега ова она ама песимист сум за вечерва не знам зашто.Срцево ми чука ќе ми излезе од место.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
^ Хрико као си се спремил ти...сигурно и у дрес си пицнат. :)
така, така...само јако :)

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Последен поздрав од пред натпреварот, заминав јас. Со среќа народеее.

VAMOS REAL !!!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
^ Хрико као си се спремил ти...сигурно и у дрес си пицнат. :)
така, така...само јако :)
Тренерки, едниот дрес на мене, другиот закачен, шал, капа, цела ден дома ечат овие песни, и така.. :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
упм :) утре имам колоквиум ако поминеме не одам :D

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Момци со среќа нека ни е е мечот.Ќе ја коментираме после натреварот победата :) ;)
HALA MADRID!!!!
VAMOS REAL!!!!!!!!! <3

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Супер. Ја се одјауем од тука, идеме со екипа да глеаме. Ај се надевам среќни и весели ке се вратиме. Последен поздрав пред утакмица и среќата нека е со нас.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Се гледаме после утакмица,очекувам победа !
HALA MADRID !

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Се повеќе се шушка дека Роналдо нема да почне од прва вечер.

Е сеа може ова да е една од многуте замки кои Мур знае да ги направи, но лично мислам (а и сакам) дека Роналдо нема стартува. Лошо чувство е кога ќе легнеш на кревет и некој ќе ти рече стани, а ти си нашол така убава и удобна позиција... нели !? :pos:

Eпа така е со телево наше сега, мислам дека „ налегна“ како крило, но и дека уште не е спремен за шпиц. Затоа поарно Маноло таму да виси. Од друга страна, ако не иде, го имаш најдобриот играч на светот на клупа... што треба повеќе !?

Сега логично е да речете ништо, али не е така. Требаат уште три работи. Мотивација, среќа и услов од Ирина дека нема да му даде 3 месеци ако не поминат вечерва!

Толку од мене, се читаме пред утакмица.... сега следува затишје пред бура... :salut:
да бе да... мисли си, уште истата вечер ќе најде нова подобра :)))))))

--- надополнето ---

Супер. Ја се одјауем од тука, идеме со екипа да глеаме. Ај се надевам среќни и весели ке се вратиме. Последен поздрав пред утакмица и среќата нека е со нас.
не викај последен поздрав... СЕУШТЕ НЕ СМЕ ИЗГУБИЛЕ НЕ СЕ БРЗАЈ ИМА ВРЕМЕ :)))))

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Имам некое многу убаво чувство со малце страв, можно е поради позитивноста вечер. Се надевам и се молам конечно да поминеме, кој сака нека дава голови, ако сака нека биде тоа Пепе само да ги тепаме едно 2-0 3-1 и да не се замараме. Секако доколку успее Бенз да ја реши утакмицата ќе бидам најсреќен фан на Реал вечерва, ама нејќам за тоа да зборам. Момци се надевам ќе останам во ова КРУ и нема да ве напуштам, па со среќа вечерваааааа...

VAMOOOOOOS REAAAAAAAAL!!!

П.С. Од 8 саат започнувам да се правам ТИКВА:vozbud:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сигурно и тие чувсвуваат ваков адреналин и страв може и бетер, мора да се надмине оваа бариера оваа ментална блокада

--- надополнето ---

дај бе да ги понижиме еднаш упичку матер со лион ли реал нека ја покаже силата

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Juega Cristiano !

Casillas; Ramos, Carvalho, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira, Di Maria, Ozil; Cristiano Ronaldo y Benzema

Океј е се, само требаше мислам Лас место Кедира.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Сигурно и тие чувсвуваат ваков адреналин и страв може и бетер, мора да се надмине оваа бариера оваа ментална блокада

--- надополнето ---

дај бе да ги понижиме еднаш упичку матер со лион ли реал нека ја покаже силата
еее не претеруј со лион, пациенти сме им вечити... подобри се дури и од барса и алкоркон против нас :) :) :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Уживајте..мислам лесно ќе ги решите денес французите..ваљда нема да се изглупирате како лани....јбг не сте вие Интер да имате стресни натпревари:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom