Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Епа јас работам со тетин ми приватно,бунари копаме.

Он топик:

Mourinho: "We will give a serious performance"

Нема да има заебанции утре иако сме сигурни за понатака ... е ова ме радува :)

Мурињо: Гаго ќе игра од првата минута.
Јеее,братов се враќа :)
и ја така,колку за цигари да има...
онтопик:состав нешо за утре?очекувам мората и сарабија да ги видам во прв состав веќе

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Во 70та минута : In : Sarabia, Morata and Kaka. Out: Leon, Benzema and Granero :D
Сарабиа не е викнат:violent1::mist:
Goalkeepers
Adan, Jesus, Pacheco
Defenders
Carvalho, Pepe, Ramos, Mateos, Arbeloa, Garay
Midfielders
Gago, Kaka, Lass, Granero, Canales, Pedro Leon, Khedira, Juan Carlos, Juanfran
Forwards
Benzema, Morata

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Е да си е*ат мајката, знаев дека сеа вака ќе направат... Сеа ќе се вадат со Морати синдром... немало пари. Ај можеби нема за Љоренте или некој од 20+ милиони, ама за некој на позајмица сигурно има... Нека го дадат Мамаду во Малага за 5 милиони, и ете им пари за позајмица. Педераана еј... купувај кога не треба, продавај кога не треба, и цуц... ќе го јадеме стапот ако останеме со Бензема.

П.С. Елнињо е следен кој отвара тема премногу избега:icon_lol:

Немај гајле, чим почне втор семестар ќе ме стигнете... :)

А Сарабија мислам дека не е викнат затоа што и Кастиља играат утре... ќе останат без ѕвезди. :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Се убива желбата и мотивацијата на младите
Ај да изиграше лош натпревар па да не е викнат ама вака после едни добри 20 минути што ги изигра можат барем за куп натпревари да го викаат да стекнува искуство пополека ... заебава Мурињо

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=AA2DFA3FA81F184CB579D129E40ED235
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=AA2DFA3FA81F184CB579D129E40ED235:kajg:
:kajg:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Се убива желбата и мотивацијата на младите
Ај да изиграше лош натпревар па да не е викнат ама вака после едни добри 20 минути што ги изигра можат барем за куп натпревари да го викаат да стекнува искуство пополека ... заебава Мурињо

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=AA2DFA3FA81F184CB579D129E40ED235
http://www.vecer.com.mk/?ItemID=AA2DFA3FA81F184CB579D129E40ED235:kajg:
:kajg:
Кака заминува во Интер место снајдер....:pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Заебава Мурињо, али заебаваат и Перез и Валдано. Мур е инает, Валдано е инает... тоа нечини. Можел да го викне место Хуан Карлос, али можда сака да укаже шанса на повеќе младинци. :)

Инаку, не би ме чудело утре да ги видам Гарај или Ласс на десен бек. Рамос најверојатно пак у средина ќе иде.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Од секогаш сум сакал кога човел ќе ми објасни нешто во 3 збора! :)
И ти ништо пак не го разбираш!

Бидејќи цела година бев добра оваа година моето писмо до вас е малку подолго, но да знаете дека сите подароци кои ги барам ги прават среќни сите madridistas.
1.Ракавици, за да бранам како Iker, иако не се златни како неговите.
2.Лего-коцки за да изградам ѕид каков што изградија Pepe и Carvalho.
3.Електричен воз, моќен како Sergio Ramos.
4.Ролери, за можам да одам од еден до друг крај брз како Marcelo.
5.Компас кој ќе ме насочува како што Xabi ги насочува сите на терен.
6.Еден оклоп за да се штитам како што Khedira ја штити екипата.
7.Количка со далечински управувач за да ја управувам како што Ozil ја управува топката.
8.Четки за да цртам како што Di Maria ги “црта“ акциите.
9.Велосипед за да ги преминам сите брзо како Cristiano.
10.Проектор за да ги гледам на голем екран головите на Higuain и Benzema.
11.Еден шах за да научам да правам стратегија како Mourinho.
И со сите овие работи и многу други подобри кои ги има мојата екипа да одиме на Cibeles да се радуваме на Copa del Rey, La Liga, La Decima, така да не го заборавајте и мојот авионски билет за Лондон за 28ми мај.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
И ти ништо пак не го разбираш!

Бидејќи цела година бев добра оваа година моето писмо до вас е малку подолго, но да знаете дека сите подароци кои ги барам ги прават среќни сите madridistas.
1.Ракавици, за да бранам како Iker, иако не се златни како неговите.
2.Лего-коцки за да изградам ѕид каков што изградија Pepe и Carvalho.
3.Електричен воз, моќен како Sergio Ramos.
4.Ролери, за можам да одам од еден до друг крај брз како Marcelo.
5.Компас кој ќе ме насочува како што Xabi ги насочува сите на терен.
6.Еден оклоп за да се штитам како што Khedira ја штити екипата.
7.Количка со далечински управувач за да ја управувам како што Ozil ја управува топката.
8.Четки за да цртам како што Di Maria ги “црта“ акциите.
9.Велосипед за да ги преминам сите брзо како Cristiano.
10.Проектор за да ги гледам на голем екран головите на Higuain и Benzema.
11.Еден шах за да научам да правам стратегија како Mourinho.
И со сите овие работи и многу други подобри кои ги има мојата екипа да одиме на Cibeles да се радуваме на Copa del Rey, La Liga, La Decima, така да не го заборавајте и мојот авионски билет за Лондон за 28ми мај.
Ова одма на статус на фб иде. И една ебана плата да ми дае државава да можам струја да си платам за да не ми прекинуваат ТВ сред утакмица. :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Ова одма на статус на фб иде. И една ебана плата да ми дае државава да можам струја да си платам за да не ми прекинуваат ТВ сред утакмица. :)
тоа да не ти прекинуваат утакмица на реал од перез ќе бараш,груевски не е по фудбалот

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Глеајте го Љоренте, како промашува.

BTW Родриго гол за Болтон.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Khedira (05.01.11 – ‘WeltAmSonntag’):
П: Како се адаптиравте на шпанскиот менталитет?
К: Имаше мала промена на почетокот. Не знам дали поради начинот на кој работи Mourinho или не, но имаше разлика со начинот на кој работев претходно. Во Real Madrid имам поголема слобода, ти си свој шеф. Претходно морав да прашам што да ...јадам и пијам за 5 саати подоцна да бидам подготвен за тренинг, морав да прашам дали можам да излезам навечер. Овде се работи поинаку.
П: Mourinho се жалеше дека вие и Ozil имате проблеми со комуникацијата со останатите.....
К: Ми кажа дека не го кажал тоа баш така. Никој не може да научи нов јазик за 3 недели. Сега многу поинтегриран. Натпреварите ми помогнаа многу и моите соиграчи ме почитуваат.
П: Што е посебно, специјално кај Mourinho?
К: Лидер е. Не го интересира само фудбалот, се интересира и за луѓето. Заработуваме многу пари, но не сме машини. Секој човек има потреба од разговор и почит. И он е тука за секој од нас, без разлика дали тој е стартер или замена. Искрен е, праведен и секогаш расположен за шега. Никогаш не сум видел тренер кој подготвува натпревари до најмал детаљ. Секој ривал го анализира милиметарски.
П: Зборува со играчите кога сте на одмор или кога не играте?
К: Да. Кога бев санкциониран и отидов во Минхен на контрола, ми се јави. Кога имаме 3 или 4 слободни денови секогаш ни праќа порака. Кога играм со Германија, исто така. Тоа ме импресионира кај него, многу е близок со сите нас.
П: Mourinho ве заштити после el clásico....
К: Не критикуваше во соблекувална, но веднаш побара од нас да бидеме силни како пред тој натпревар.
П: Како се согласувате со Cristiano?
К: Му се восхитувам. Му се восхитувам на начинот на кој работи и како живее со статусот кој го има. Се зачудив кога ми кажа дека не оди на забави навечер, ниту пие алкохол. Од надвор сите го замислуваат поинаку. Он беше првиот кој ми понуди помош. Мадрид е град со предизвици и има луѓе кои сакаат да те искористат или едвај чекаат да направиш грешка. Он ми беше водич и ми укажа на тие замки за да не паднам во нив.

:tv:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Чиво интервју беше... не се сеќавам, знам имаше нешо го опишуваше она како е да си дел од Бернабе. Како секој човек е задолжен за се, сите си ја знаат својата работа. Нешто у тој стил беше, многу пофалби имаше али не се сеќавам од кој точно играч беше, најверојатно некој од новодојдениве. Ај некој ако се сеќава нека го постави повторно....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom