Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
M

mercenary

Гостин
Пред некое време ова

сеа ова

... и после кажи дека овие од Барса не му праат магии. Х_Х

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ни Љоренте,ни Адебајор :)

Mourinho (05.01.11 - press): Не верувам дека ќе имаме нов напаѓач. Зборував со претседателот пред некој ден и ништо. Добро се согласуваме и се надевам тоа така ќе остане до последниот момент и ќе биде уште подобра соработката. Но во овој момент, после големите инвестиции последните две години, клубот не е во состојба да купи нов напаѓач. И тоа е затоа што ова е Real Madrid и Real Madrid не може да го купи било кој напаѓач, не е лесно. Мене ме плаќаат за да работам со тие што ги имам и да го извадам максимумот од нив, а ги имам многу и сите се добри, иако само еден е централен напаѓач, Benzema. Треба да се соочиме со ситуацијата, таква каква што е, а не е лесна, но нема да плачеме секој ден поради тоа. Претпоставувам дека ќе се дебатира за ова до крајот на јануари, но мислам дека ќе одиме до крајот на сезоната со истите играчи.
Да престанеме да изводиме, треба да го оставиме Higuaín на мира. Не сакам да слушам дека ќе се врати за месец-два. Да не изводиме, ќе страда се додека не почне да игра, исто како Kaká. Само се надевам дека екипата ќе му даде надеж и ќе биде корисна до крајот на сезоната, што значи до крајот на мај, играјќи натпревари во ЛШ или Copa, тоа ќе биде неговата надеш и мотивација. Знам дека нема да може да игра во март и тоа е. Сега ќе биде во најдобри раце.
Имам само еден централен напаѓач и ќе играм со него. Утре Benzema игра, друг немам. Morata се уште не е подготвен за да биде стартер во првиот тим. Тренира со нас и тоа е важно за да се развие како играч. Кога нема да го имаме Benzema, поради замор ќе играме друг систем. Ќе се вратиме на приказната за кучето и мачето, што значи ќе играме без напаѓач. Против Levante ќе играме со Karim.
Ни требаат и Lass и M.Diarra. Минутите кои ги доби M.Diarra добро ги искористи и е корисен за екипата. Lass е играч кој ми се допаѓа, сакам да остане. Мојата филозофија е дека секој играч има своја цена.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Е пред две сезони имавме 5 напаѓачи во тимот сеа 1. Како и да е. Оваа е најголемата шанса шо можеше некогаш да ја добие Бензема. Сам напаѓач до крај на сезона. Ова во Белененсес го нема, на крај од сезоната ќе се знае дали ќе остане или не.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Перез верува во Бенз:pos2:

--- надополнето ---

Е пред две сезони имавме 5 напаѓачи во тимот сеа 1. Како и да е. Оваа е најголемата шанса шо можеше некогаш да ја добие Бензема. Сам напаѓач до крај на сезона. Ова во Белененсес го нема, на крај од сезоната ќе се знае дали ќе остане или не.
Коа цел свет го бара и знае цел свет што може да постигне типот, нормално е според мене дека не се дава туку така, ако повеќето го прават Хиго над Бенз, моментално само што се труди Хиго може да му заземе место, другше ама баш никако:smir:

Може го дрвам и све ама во право сум 110%

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

--- надополнето ---

Коа цел свет го бара и знае цел свет што може да постигне типот, нормално е според мене дека не се дава туку така, ако повеќето го прават Хиго над Бенз, моментално само што се труди Хиго може да му заземе место, другше ама баш никако:smir:

Не те разбрав ама баш ништo :P

Невработен сум. Работев во радио и сеуште работам.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504

--- надополнето ---

Не се бламирај со истиве муабети со Хиго и Бенз.Се знае кој колку вреди.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Не те разбрав ама баш ништo :P

Невработен сум. Работев во радио и сеуште работам.
Епа јас работам со тетин ми приватно,бунари копаме.

Он топик:

Mourinho: "We will give a serious performance"

Нема да има заебанции утре иако сме сигурни за понатака ... е ова ме радува :)

Мурињо: Гаго ќе игра од првата минута.
Јеее,братов се враќа :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Во 70та минута : In : Sarabia, Morata and Kaka. Out: Leon, Benzema and Granero :D

O

ob1

Гостин
Еиии зашто се волку мрднати што не зимаат уште еден напѓач? Едноставно мора да се земе уште еден напаѓач, не ради тоа што Бензема е камен, туку ради тоа што се натпреваруваме на три фронта и нема да можеме да издржиме само со еден напаѓач. Според мене добра опција е Адебајор, баш таков ни треба гол играч. Во неговиот квалитет не се сомневам, иако карактерот му е малце недобар али верувам дека Мурињо ке успее да го скроти. Така и така тука негде се со типот на игра со Љоренте, исти тип на играчи се, високи и цврсти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom