Bavarecot
Доле Влада !!!
- Член од
- 4 март 2008
- Мислења
- 2.813
- Поени од реакции
- 358
Најштосна шпица за Бундес Лига беше тоа jea:Боби[Мкд];3969871 напиша:Не се прај енглез, глеј бундес.jea:
Најштосна шпица за Бундес Лига беше тоа jea:Боби[Мкд];3969871 напиша:Не се прај енглез, глеј бундес.jea:
1. Ти ако гледаш 3/4 утакмици англиско секоја недела, нема да го правиш овој муабет што сега го правиш. Така да, на друг некој кажувај му тоа.1.Па 3/4 утакмици на коло мислам доволно се.
2./
3.
4.Не му даде да дише на вашиот Роналдо.
Спасува 2/3 чисти гола,каде што Валдес немаше да има никаква шанса да одбрани.
П.С Пујол и Пике не се само Барселона,туку се главните и во Шпанија...најсилнатра репрезентација моментално.
1.A кој муабет го правам јас?Одма кажав дека ПЛ е најдобрата лига.Јас зборувам за тоа,што шпанската лига ја прават бетер од шкотската.1. Ти ако гледаш 3/4 утакмици англиско секоја недела, нема да го правиш овој муабет што сега го правиш. Така да, на друг некој кажувај му тоа.
4. Охоо, Јаница Костелич, гдје је лопта човече? И повторно брилијантна интервенција на твојот Касиљас. А од каде Роналдо наш? :jaj:
5. Не ме демантира никако со ова видео. Сеуште стојам на ставот од мојот претходен пост. Џабе величење. А шпанската репрезентација кој ја сочинува? Па цела Барселона е таму бе детенце, освен Рамос, Касиљас, Алонсо и Торес. Така да исти К ти е ова.
Па така кажи, јасно и гласно: ПЛ е најдобрата лига. А не да ми мешаш кои играчи играле во Барса и Реал, кој би најдобриот голман, како Пике повлекувал акција и Пујол бил незаменлив и остали глупости. Не видов некој да ја направи шпанската лига бетер од шкотската. Не е многу јака финтата, само толку му сече на Пике, го лизнаа ко дете у маало. За просветлување, тука сум, ако ти затребам и другпат.1.A кој муабет го правам јас?Одма кажав дека ПЛ е најдобрата лига.Јас зборувам за тоа,што шпанската лига ја прават бетер од шкотската.
4.јака финта во пријателски меч.
5.А јас мислев цела репрезентација ја сочинуваат играчите на Реал Мадрид,фала што ме просветли.
Па мислам на сите им е јасно,која лига е најјака...или треба секојпат да се потенцира?Па така кажи, јасно и гласно: ПЛ е најдобрата лига. А не да ми мешаш кои играчи играле во Барса и Реал, кој би најдобриот голман, како Пике повлекувал акција и Пујол бил незаменлив и остали глупости. Не видов некој да ја направи шпанската лига бетер од шкотската. Не е многу јака финтата, само толку му сече на Пике, го лизнаа ко дете у маало. За просветлување, тука сум, ако ти затребам и другпат.
Just for the record: Не беше Пике детето кое според сите требаше да го замени Фердинанд? Или пак оти не игра у Јунајтед автоматски го прави играч без фудбалска интелигенција?Па така кажи, јасно и гласно: ПЛ е најдобрата лига. А не да ми мешаш кои играчи играле во Барса и Реал, кој би најдобриот голман, како Пике повлекувал акција и Пујол бил незаменлив и остали глупости. Не видов некој да ја направи шпанската лига бетер од шкотската. Не е многу јака финтата, само толку му сече на Пике, го лизнаа ко дете у маало. За просветлување, тука сум, ако ти затребам и другпат.
Поинакви дефанзивци се бараат во ПЛ а и Пике ќе беше штета да биде замена на Рио и Вида :smir:Just for the record: Не беше Пике детето кое според сите требаше да го замени Фердинанд? Или пак оти не игра у Јунајтед автоматски го прави играч без фудбалска интелигенција?
Нормално тоа, верувам дека ниеден фан на Манчестер Јунајтед не би сакал да се упропасти кариера на некој нивни играч, во време кога Видо и Рио беа најдобриот дефанзивен тандем во светот. Незаменливи беа и верувам дека било кој друг да дошол таму во тој момент, би им греел клупа.Поинакви дефанзивци се бараат во ПЛ а и Пике ќе беше штета да биде замена на Рио и Вида :smir:
Никој не го направи играч без фудбалска интелигенција, туку другарчето твое го направи Бог. А нему нема потреба да му реплицирам, почна да тера муабети брз врска, колку да напише нешто.Just for the record: Не беше Пике детето кое според сите требаше да го замени Фердинанд? Или пак оти не игра у Јунајтед автоматски го прави играч без фудбалска интелигенција?
1. ПремиерПремиер Лига потоа Примера
Француска така ??1. Премиер
2. Примера
3. Бундес
4. Сериа А
5. Лигуе 1