Другарство, па љубов, па пак другарство. Дали е можно?

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
Јас мислам дека другарство после врска не може да има

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
верувам во другарство кое потоа прераснува во љубов, но другарство после врска-не никако... премногу блискост е тоа веќе не иде...оти може да ја згрешите работата па после ме изневери со бившиот кој сеа и е најдобар другар..нцнцнц

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
хехехех редоследов на членовиве:pos2:или да речам членкиве
па од лично искуство може другарство-љубов
а за љубов па другарство не знам сум немала искуство ама зависи од карактерот на партнерите.Доколку некој е посесивен тоа не е можно но сепак мислам дека може и тоа да се случи:smir:

M

Mr.InF3ction

Гостин
па може да стане така ...ако и двајцата престанат да сакаат:smir:
а мн ама мн ретко љубовните врски престануваат зш двајцата не сакаат туку еден сака ....а другиот партнер не сака... :tapp: и после такви врски неможе да има пријателство...секогаш еден од нив ќе биде љубоморен...нервозен.. јбг то е ....ама сепак можно е...ретко ама можно...

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
Jas ce kazam deka e mozno.Mi bese drugarka,pa devojka i sega pak mi e drugarka.i se si e vo normala kako nisto da ne s eslucilo porano taka da smetam deka toa e vistinsko drugarstvo bez maska.

J

Johnny Stulic

Гостин
Можно е тоа е фазата (машка терминологија)

-Си викам дека пак ќе почнам оваа да ја ковам и онака е сушен период

Женска терминологија

-Се најдува за дрва цепење и да префрли до некаде со колата и онака му е 3 инчи и не му станува па нема што да изгубам

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Mene mi se sluci toa drugarstvo-ljubov-drugarstvo haha. Dobro stanavme drugari posto mene mi se svigjase i taka se zblizivme mnooogu pred da bideme zaedno. Posle toa raskinavme i sea e se ko prethodno, na msn sekogas prv mi pisuva i zborime poise vreme, u skolo sme samo na zdravo poso bas i neame vreme za muabeti (a i ke pocnat da jadat gomna odma) Mene uste mi se svigja ali sepak si go sakam mnogu i kako drugar i bi mi bilo mnogu maka ako nekad se skarame :/

Apofis

Оператор
Член од
20 септември 2009
Мислења
158
Поени од реакции
21
Poslefrskata, pak drugarstvo moze ama drugarstvoto ke bide nadgradeno :back: i ne se znae koga ke premine vo opacupa

kompas

Junior
Член од
21 септември 2009
Мислења
107
Поени од реакции
3
Mislite deka ima sansi pak da bideme zaedno? :back: :)
ne me sfakjaj pogreshno ama mislam deka posle e*anja nema kajanja,
odnosno ednostavno ne moze nazad koga ti sakash ili ti koga sakash ...
nema da bide isto kako pred toa!
Samo 2cata kje se lazete i kje odlgovlekuvate

od iskustvo kazuvam ...

O

Out Boy

Гостин
Другарство-Љубов-Познајништво.

Ништо повеќе!!!

Ако кај некој функционира редоследот другарство-љубов-другарство, најверојатно љубов и немало, туку само секс побркан со љубов.

Ако пак кај некои постои другарство-љубов-другарство каде двајцата се сакале, тогаш најверојатно двајцата си планираат повторно зближување или најмалку секс во сушни периоди.

I

InF3cTeD

Гостин
па зависи као ќе се заврши све!:toe:
како и да заврши...другарство после врска може да постои ама после долго време а за тоа долго време да се нема контакт со особата т.е. ни гледање,јавувања,мсн итн итн...ако сето овоа постои нема шанси да има другарство...

^182^

The New Girl
Член од
12 јануари 2008
Мислења
77
Поени од реакции
25
Можно е бе! Но, тоа зависи и од самите луѓе.... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom